Denisa Nechifor a cumparat calendarul in care a pozat Cristea: "Rania e mandra de tatal ei"

Denisa Nechifor a fost impresionata de gestul fostului ei partener, Adrian Cristea, de a poza la bustul gol pentru calendarul Fight Club realizat de echipa FC Petrolul Ploiesti.

Distribuie pe:
fara descriere
A ales sa-l cumpere si ea, pentru a contribui si ea la sustinerea celor trei tineri sportivi, care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat in urma vanzarii calendarului.

“Incurajez fiecare initiativa cu scop caritabil, deoarece cred in puterea exemplului. Faptul ca Adrian, tatal fetitei mele, ajuta trei copii cu probleme financiare, ma bucura foarte tare. I-am povestit si fetitei mele despre gestul frumos al tatalui ei. Rania este mandra de Adi!”, declara Denisa Nechifor.

Adrian Cristea i-a povestit fostei sale partenere despre proiectul calendarului caritabil in urma cu cateva luni si i-a marturisit ca nu se simte in largul lui stiind ca va poza dezbracat.

“Adi mi-a spus inca de acum cateva luni ca se planuieste, alaturi de colegii lui de la Petrolul Ploiesti, un calendar inedit si mi-a cerut parerea. El este timid si nu stia cum o sa se descurce. L-am incurajat si i-am spus ca are ocazia sa faca un lucru frumos, acest calendar fiind o premiera pentru o echipa de fotbal din Romania. Sunt mandra de toti fotbalistii de la FC Petrolul si cred ca s-au descurcat onorabil, in conditiile in care niciunul nu a fost manechin pana atunci. Sper ca multi alti sportivi sa le urmeze exemplul, cu atat mai mult cu cat scopul este acela de a-i ajuta pe viitorii campioni ai Romaniei”, mai spune Denisa Nechifor.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate