Denisa, prima reacție după ce Iancu Sterp s-a cuplat cu Ella de la Puterea Dragostei! ”Nu mă mai tagg-uiți, situația nu e așa cum pare”

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, nu e supărată pe Ella de la Puterea Dragostei, după ce a aflat că cei doi ar fi din nou împreună.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a vorbit despre relația pe care Războinicul ar avea-o cu Ella de la Puterea Dragostei. Aflată la Londra, Denisa spune că nu are motive să fie supărată pe cei doi, în consițiile în care ea nu mai este împreună cu Iancu de mai bine de o lună.

”Am primit foarte multe întrebări legate de faptul că Iancu vorbește din nou cu Ella. Sincer, nu am nici o părere, fiecare vorbește cu cine vrea. Noi ne-am separat de vreo lună și nu mai contează pentru mine cu cine vorbește și cu cine nu. Chiar nu-mi pasă. Părerea mea despre Ella e că e o fată super și chiar... nu știu... Nu sunt resentimente și totul e ok, stați cuminți, nu mă mai ”tagg-uiți” în toate postările că nu e situația chiar așa cum pare.

Denisa, prima reacție! Iancu s-a cuplat cu Ella! ”Nu mai am sentimente pentru el”

Chiar nu sunt supărată deloc (pe Ella, n.r.). Ea e o fată foarte de treabă. Noi ne-am despărțit, nu e ca și cum s-a băgat peste relația mea, nu aș avea de ce să fiu supărată. Băiatul e singur, ea e singură, nu fac rău la nimeni.

fara descriere

Nu mă mai gândesc la Iancu, am trecut peste, nu mai am sentimente față de el. Normal, mereu o să rămână o simpatie și amintiri frumoase dar pur și simplu nu mă mai gândesc la trecut, merg înainte.

fara descriere

Acum nu am o relație. Sincer, acum vreau să mă focusez mai mult pe jobul meu, să-mi decorez apartamentul meu din România”, a povestit Denisa într-un live pe Youtube.

Citeste si: Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină în sezonul 3 Puterea dragostei: „Tu nu vrei să te...”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, surprinsă fără mască la mall. Reacția ei siropoasă când i s-a atras atenția: „Eu cred în Moș Crăciun, lăsați-mă cu...”

Denisa, prima reacție! Iancu s-a cuplat cu Ella! ”Nu mă mai întorc la Puterea Dragostei”

fara descriere

Denisa a fost întrebată și dacă s-ar mai întoarce în casa Puterea Dragostei, iar fosta iubită a lui Iancu a fost tranșantă.

”Chiar nu aș vrea... nu știu, nu-i pentru mine, chiar nu mă regăsesc. A fost frumos, o experiență pe care s-o faci o dată în viață. Din partea mea, dacă aș sta mai mult, nu mi-ar mai plăcea, m-aș chinui”, a mai spus Denisa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate