Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei părăsesc emisiunea! „Dacă știam, nici nu mai veneam”

Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei părăsesc emisiunea împreună. Blondina a decis să plece după eliminarea iubitului,.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei

Iancu a fost eliminat, după ce fetele l-au votat, la cererea lui și iubitei lui. Fratele lui Culiță Sterp și Denisa și-au exprimat de mai multe ori dorința de a pleca acasă împreună, pentru a-și trăi povestea de dragoste departe de tensiunile și intrigile din casa Puterea Dragostei. 

„Eu am venit doar pentru el. Dacă știam, nici nu mai veneam. Eu am vrut să vin pentru el”, a spus Denisa de la Puterea Dragostei.

„Noi ne-am îndeplinit obiectivul, ne-am găsit unul pe altul (...) Sperăm ca pe viitor să vă chemăm cu „Se strigă darul” la nunta noastră”, a spus Iancu.

Deși Andreea Mantea a îndemnat-o pe frumoasa blondină să mai rămână în competiție, Denisa a spus ferm că nu-și mai dorește să rămână la Puterea Dragostei fără iubitul ei, nici măcar o săptămână. 

Denisa și Iancu de la Puterea Dragostei părăsesc emisiunea! „Dacă știam, nici nu mai veneam”

Jador vrea să părăsească Puterea Dragostei

Mai în glumă, mai în serios, și Jador și-a exprimat dorința de a pleca acasă, cu toate că abia s-a apropiat de Ligi. El și cea mai sexy blondă din casă s-au sărutat zilele trecute, stârnind un val de reacții din partea celorlalți concurenți. Băteții l-au felicitat, Ella a început să plângă și a amenințat că pleacă acasă, iar Mariana s-a băgat în dulap și s-a ascuns de toată lumea. 

Citeste si: Incredibil, ce a spus Viziru despre Ruby cu puțin timp înainte ca artista să fie eliminată de la Survivor România! ” Majoritatea a mers pe varianta aleasă și la Cristina Șișcanu”

Citeste si: Celebrul medic român Mihail Pautov: ”Din 4 oameni răciți, unul va fi infectat cu un tip de CORONAVIRUS”! De ce nu trebuie să ne sperie, totuși, virusul din China?

Citeste si: ȘOCANT!  Simina îi dă lovitura de grație Biancăi de la Puterea Dragostei. Ce a putut să spună bruneta despre cuplul pe care fosta ei rivală îl face acum cu Livian! ”Nu vor fi împreună”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate