Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIV

Denise Rifai a avut o reacţie tăioasă la adresa Gabrielei Firea, după ce WOWbiz.ro a dezvăluit că Primarul General a acţionat-o în judecată pe vedeta de televiziune. Se anunţă o iarnă fierbinte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Confruntarea dintre Gabriela Firea şi Denise Rifai se anunţă una extrem de spectaculoasă. Vedeta postului Realitatea a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre procesul pe care îl are cu Primarul general al Capitalei. WOWbiz.ro a publicat în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, stirea că Firea a chemat-o în instanţă pe Rifai.

”Nu o cred în stare pe Gabriela Firea să ducă un meci cu mine pe terenul justiţiei. Probabil îşi va retrage plângerea, iar dacă nu o va face... surprize, surprize...doamna Primar General!”, a declarat Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

Vedeta spune că momentan nu a primit nici o citaţie pentru procesul cu Firea şi că nici măcar nu ştie exact ce a determinat-o pe aceasta să recurgă la o măsură atât de drastică. Practic, Denise nu ştie până în acest moment de ce a fost dată în judecată.

Denise Rifai s-a făcut remarcată ca una dintre vocile cele mai critice la adresa PSD. De cealaltă parte, Gabriela Firea a pornit în ultimele luni o adevărată ofensivă în justiţie, acţionând în instanţă mai multe publicaţii online, bloguri, adversari politici şi chiar parlamentari.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate