Depresie în familia regală. Fratele ducesei Kate Middleton a vrut să se sinucidă: „Nu mai puteam să fac nimic"

Fratele ducesei Kate Middleton a vrut să se sinucidă: „Nu mai puteam să fac nimic"

Distribuie pe:

fara descriere

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, a dezvăluit recent că a vrut să se sinucidă după o depresie puternică.

Se pare că sora lui, Kate, a reușit să îl ajute să depășească cumplitul moment în cele din urmă, iar acum bărbatul se simte bine și și-a făcut curaj să își ceară de soție iubita, Alizee Thevenet, și duce o viață fericită alături de ea.

Depresie în familia regală. Fratele ducesei Kate Middleton a vrut să se sinucidă: „Nu mai puteam să fac nimic"

Fratele ducesei de Cambridge a dezvăluit că a avut gânduri suicidale datorate unei depresii puternice, peste care a trecut cu ajutorul familiei. James a povestit că nu mai era în stare să facă nimic, nici măcar să mânânce sau să doarmă, iar acest lucru i-a afectat, bineînțeles, viața, în mod negativ, potrivit Daily Mail. „Nu mai puteam să fac nimic. Nu mai puteam să dorm, să citesc o carte, să mănânc. M-am rupt de orice”, a spus James Middleton.

Citeste si: Kate Middleton, gravidă a patra oară? Cine a dat-o de gol pe Ducesă

Citeste si: Prinţesa Charlotte a scos limba în faţa unor oameni care îi făceau cu mâna. Reacția surprinzătoare a mamei sale, Kate Middelton

Citeste si: Pe cine a părăsit Prinţul William pentru Kate Middleton! Fosta lui iubită a povestit totul

În cele din urmă însă, când și-a dat seama că așa nu se mai poate, fratele lui Kate a făcut terapie timp de un an pentru a se vindeca, progresele lui fiind vizibile si apreciate de toți apropiații lui. „Nu puteam ajunge mai jos decât am fost acum doi ani!”, a mai dezvăluit James, care a spus că, în cele mai negre momente, cel mai greu i-a fost să discute cu membrii familiei.

El a adăugat că vedea în sinucidere o modalitate de a scăpa de tot, dar că gândul că s-ar despărți de familie și de câini l-a împiedicat să facă asta. Tânărul a mai dezvăluit că suferă de dislexie și de tulburări de deficit de atenție. Fratele ducesei Kate a explicat că din aceste motive este neliniștit, energic și impulsiv și niciodată nu termină ce a început.

sursa foto: Profi Media Images

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate