Deputatul Gigi Becali si-a tras hotel luxos in Capitala

Desi a "amenintat" de mai multe ori ca isi va ridica un hotel pe unul dintre terenurile pe care le detine, Gigi Becali (54 de ani) si-a ridicat, pana la urma, un stabiliment in sectorul 2 al Capitalei. Vizavi de liceul "Iulia Hasdeu", latifundiarul din Pipera a ridicat un hotel de 7 etaje, care ar putea fi folosit si de jucatorii Stelei cand sunt in cantonamente.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereHotelul a fost construit in locul unui fost sediu PNG si va fi dat in folosinta, spera seful Stelei, din primavara. In acest moment, muncitorii lucreaza de zor la finisajele interioare.

Dupa ce stabilimentul va fi gata, Laurentiu Reghecampf va putea sa-si bage echipa in cantonament in noua constructie, obtinand astfel o economie importanta din bugetul de cheltuieli al clubului.

fara descrierefara descriereSolutia construirii unui hotel in locul fostului sediu al PNG a luat locul unei mai vechi idei a latifundiarului din Pipera. Gigi Becali, acum deputat pe listele USL, planuise, in 2010, sa defriseze un teren pe care-l detine in zona padurii Baneasa. Acolo, Gigi Becali voia sa construiasca cel mai luxos stabiliment din Romania, unde camera urma ca coste cel putin 1.000 de euro pe noapte.

fara descriereUn alt motiv pentru care patronul Stelei a renuntat la ideea de a construi in Padurea Baneasa l-a reprezentat legislatia. Pe langa aprobarile pe care trebuia sa le obtina, Gigi Becali trebuia sa ofere la schimb un teren de aceeasi suprafata, pe care autoritatile sa o poata impaduri, pentru ca fondul forestier al judetului Ilfov sa nu scada.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate