Deputatul Ion Stan nu poate fi arestat! Colegii de partid i-au dat o mana de ajutor!

Corb la corb nu-si scoate ochii! Zicala se poate aplica si in cazul politicienilor nostri. Camera Deputatilor a respins, vineri, prin vot, ridicarea imunitatii deputatului PSD Ion Stan! Astfel, Stan nu poate fi arestat!

Distribuie pe:

fara descriereImpotriva ridicarii imunitatii lui Ion Stan s-au inregistrat 226 de voturi, iar “pentru” au votat 154 de parlamentari. Votul a fost secret cu bile.

Pe de alta parte, premierul Victor Ponta care este si seful Partidului Social Democrat a declarat ca Stan trebuia sa paraseasca formatiunea politica din care face parte.

Potrivit anchetatorilor, deputatul PSD Ion Stan i-ar fi cerut denuntatorului sau, omul de afaceri Nicusor Dima, "cate doua milioane, de benzina", pentru cele 600 de masini pe care intentiona sa le foloseasca in campanie, la randul sau Dima estimand ca este vorba despre "un miliard, un miliard doua sute".

Potrivit referatului trimis de DNA Camerei Deputatilor, prin care se solicita incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Stan, procurorii arata ca parlamentarul a beneficiat de foloase materiale din partea denunatorului sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate