Descoperire cutremurătoare într-un mormânt vechi de 5000 de ani! Nu s-ar fi aşteptat nimeni la asta

Cercetătorii au găsit într-un mormânt vechi de 5000 de ani o tulpină a unei bacterii de care foarte multe persoane se tem.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre tulpina bacteriei responsabilă de apariţia ciumei. Cercetătorii au descoperit acest lucru, după ce au făcut o analiză detaliată privind ADN-urile victimelor ciumei din preistorie. Pare-se că cercetările au avut loc în situl arheologic din Suedia, unde au fost îngropate 78 de persoane, scrie The Guardian.

Din informaţiile oferite de publicaţie, cele 78 de persoane ar fi murit într-un interval de două secole, în Suedia, iar cauza morţii ar fi chiar epidemia.

Ciuma a reprezentat o boală care a ucis neamuri întregi şi care a făcut ravagii mai ales în războaiele pe care oamenii le-au purtat. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 7 decembrie. Yamato Zaharia a fost eliminat! A plecat cu zâmbetul pe buze şi a lansat o provocare colegilor de echipă

Exatlon 7 decembrie. Faimoşii au pierdut jocul de protecţie! Primele reacţii ale Războinicilor, după o nouă victorie: ”Iulian şi cu Alin trebuie să fie în finală”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

CUTREMUR în Europa! Se închide totul în Uniunea Europeană!? Avertizare cumplită

Nu mai cumpărați acest tip de usturoi din magazine! Este toxic! Provine din China și este albit cu clor! Cum îl recunoașteți

Anunț despre facturile la energie electrică. Ce trebuie să facă românii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies