Descoperire drăgălașă în lumea animalelor! El este Narwhal, cățelușul cu o codiță în frunte care a uimit internetul: „Este o magie!”

Descoperire drăgălașă făcută de membrii unei asociații din statul american Missouri care se ocupă cu descoperirea cățelușilor cu nevoi speciale.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

O asociație din Missouri care se ocupă cu descoperirea animalelor cu nevoi speciale care trăiesc pe străzi au descoperit un cățeluș mai special. 

Citeste si: 7 intrebari pe care sa ti le pui cand vrei sa-ti cumperi o masina noua

Citeste si: Scandal monstru în lumea manelelor! Nicolae Guță și vărul lui Florin Salam s-au certat de la bani: „Ești un ursar infect”

Citeste si: Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil! Nu a mai plătit taxa și au dat-o în judecată, iar acum trebuie să plătească o sumă colosală

Descoperire drăgălașă în lumea animalelor! El este Narwhal, cățelușul cu două codițe care a uimit internetul: „Este o magie!”

Membrii asociației au fost uimiți să vadă că un cățeluș nu are doar o codiță, ci două. Narwhal, după cum l-au denumit cei care l-au găsit, are o codiță chiar în vârful capului.

„El este cel mai magic lucru pe care l-am văzut vreodată și este foarte fericit”, a spus Rochelle Steffen fonadatoarea asociaței de animale cu nevoi speciale. 

fara descriere

Cățelușul cu două codițe a ajuns la inima tuturor internauților și este vizitat de tot felul de oameni care vor să se joace cu el și să facă un seflie.
„Toată lumea vrea să îl vadă. Avem mulți voluntari care vin aici și spun: 'Hei, ne putem juca cu Narwhal?'. Și apoi fac selfie-uri cu el pentru că este foarte drăgălaș”, a mai declarat Rochelle.

fara descriere

Cățelușul a fost la veterinar și a fost supus unui control cu raze X care a arătat că nu are oase în codiță. Doctorul care l-a văzut pe cățeluș a spus că nu a mai întâlnit niciodată un asemenea caz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate