Descoperire în Vama Nădlac: O femeie încerca să intre în țară cu peste trei kilograme de droguri

O femeie de 27 de ani a încercat să intre în țară prin Vama Nădlac cu 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină. Doi tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

O femeie de 27 de ani a fost descoperită de polițiștii din Timișoara în timp ce încerca să intre în țară prin Vama Nădlac cu 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină. 

Citeste si: Crima din Piața Constituției: Principalul suspect era recidivist, dar a fost eliberat mult mai devreme din închisoare

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Petre Geambașu, explicație halucinantă pentru accidentul produs: ”Pisicuța neagră ne-a adus noroc mie și copilașului”

Descoperire în Vama Nădlac: O femeie încerca să intre în țară cu peste trei kg de droguri

Femeia era la volanul unei mașini în care se mai aflau ca pasageri un tânăr de 23 de ani și o tânără de 19 ani. 

Potrivit procurorilor, în urma controlului autotorismului, polițiștii au găsit și confiscat peste trei kilograme de amfetamină, 10 grame de cocaină, un cântar de precizie, patru telefoane, dar și 710 euro. 

Cei trei tineri au fost duși la sediul DIICOT Timișoara pentru a fi anchetați. 

"Pe numele femeii de 27 de ani și a bărbatului de 23 de ani au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc", au declarat reprezentanții DIICOT Timișoara, potrivit Mediafax. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate