Descoperire incredibilă. Locul secret unde ținea Pablo Escobar ascunși milioane de dolari! Nepotul lui a dezvăluit totul

Pablo Escobar este un celebru mafiot din Columbia! Milioane de dolari au fost găsite ascunse!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

 Pablo Escobar
Pablo Escobar[Sursa foto: Facebook]


In articol:

 

Cunoscutul mafiot din Columbia a lăsat averi imense, ascunde în locuri secrete în proprietățile pe care le deținea. Milioane de dolari au fost găsite chiar de nepotul său, ascunși într-un loc incredibil. Nicolas Escobar este nepotul lui Pablo. Acesta a vorbit cu presa din Columbia si a dezvaluit faptul că a găsit 18 milioane de dolari cash, ascunși în peretele din beciul uneia dintre casele mafiotului. De altfel, Nicolas a mai spus că mafiotul obișnuia să ascundă sume imense de bani pe proprietățile pe care le deține în Columbia. Nicolas a găsit mica avere, ascunsă în perete, după ce a avut o viziune legata de locul respectiv.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Afacerile lui Pablo Escobar

Pablo Escobar era denumit șeful drogurilor. Mafiotul făcea zilnic o sumă incredibilă de 45 de milioane de lire sterline. Pablo obișnuia să cumpere moșii imense, avioane și fosile neprețuite de dinozauri pentru  copiii săi. Totuși, mafiotul avea un obicei: banii pe care nu-I cheltuia niciodată, îi îngropa. Băncile columbiene nu-I primeau banii murdari, însă Pablo avea conturi bancare în Elveția. Roberto, fratele lui Escobar, în vârstă de 71 de ani, era contabilul său și a petrecut 12 ani după gratii  pentru conspirație criminală înainte de a fi eliberat în 2004.

Pablo câștiga atât de mult încât, în fiecare an, scoteam zece la sută din bani, deoarece șobolanii îi mâncau în depozit sau ar fi deteriorați de apă sau pierduți”, spunea despre fratele lui.

 Pablo Escobar
Pablo Escobar[Sursa foto: Facebook]

Pablo Escobar a construit un cartier, Barrio Escobar, în cel de-al doilea oraș din Columbia, Medellin. Acesta era cunoscut pentru bunătatea pe care o avea față de săraci. Ba mai mult, Escobar a construit 1.000 de case pentru familiile care anterior locuiau într-o mahala cunoscută sub numele de Depozitul de gunoi și trei grădini zoologice private pline de elefanți, girafe și hipopotami.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Netflix în România, chiar în acest moment

Filme și seriale originale Netflix pe care trebuie să le urmărești cel puțin o dată

Cutremur în showbiz! Andreea Marin, bătută și umilită în fața unor necunoscuți. A încercat să ascundă tot

Un celebru vlogger român a rămas izolat în orașul traficanților din Columbia! Cătălin: ”Încerc să-mi calculez riscurile”

El este artistul român care îi făcea să plângă pe ”locotenenții” lui Escobar! Baronii drogurilor făceau ”trafic” cu muzică românească pe casete!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies