Descoperire macabră! Cadavrele mutilate a două femei, găsite de autorități într-un frigider

Criminalul s-a ales cu pedeapsa pe viață, după uciderile macabre!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Oamenii legii au cercetat până au descoperit cadavrele
Oamenii legii au cercetat până au descoperit cadavrele

Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută până și-a dat ultima suflare, de un bărbat de 36 de ani, Zahid Younis, din Canning Town. Incidentul nefericit se întâmpla în 2016. După doi ani, Mihrican Mustafa, 38 de ani, a fost și ea omorâtă de același criminal. Oamenii legii au cercetat până au descoperit cadavrele celor două femei într-un congelator din casa bărbatului.

Citeste si: Doliu la Puterea Dragostei! Un concurent este distrus. Mesajul transmis în miez de noapte: ”A murit dintr-odată...”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: În căutarea adevărului, episodul 325, din 4 septembrie: De azi suntem vegani

Citeste si: Studio 20 iniţiază o nouă acţiune caritabilă Cam For Charity 2020

Criminalul, condamnat pe viață

Zahid Younis a mai fost în închisoare, după ce a lăsat gravidă o fată de 14 ani și a primit recent alți 38 de ani depetrecut după gratii, după ce a fost condamnat pentru uciderea celor două femei. Zahid Younis, în vârstă de 36 de ani, a ucis-o în bătaie pe o prostituată maghiară, numită Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani. Criminalul i-a pus cadavrul în congelatorul din apartamentul său. După doi ani, a depozitat în același congelator un alt cadavru. Mihrican Mustafa, în vârstă de 38 de ani, a fost strangulată până la moarte de bărbat. Femeia ucisă avea doi copii.

Cadavrele mutilate a două femei, găsite de autorități într-un frigider
Cadavrele mutilate a două femei, găsite de autorități într-un frigider

Descoperirea macabră a fost făcută după ce autoritățile străine au primit o reclamație despre ocupantul apartamentului. Ulterior, s-a aflat faptul că bărbatul care a ucis două femei, are antecedente de abuzuri asupra femeilor și anterior a fost închis pentru că a lăsat însărcinată o copilă. Fata avea 14 ani când Zahid Younis s-a căsătorit cu ea într-o moschee. El nu a manifestat nicio emoție în timp ce verdictele au fost citite, scrie Daily Mail. Acesta s-a ales cu o condamnare pe viață cu minimum 38 de ani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ministrul din mașina care a provocat accidentul pe Valea Oltului e plin de datorii! Ce avere are Lucian Bode?

Adevărul crud pe care medicii nu-l spun despre noul coronavirus! Fiul Irinei Loghin, dezvăluiri teribile din spital: toți ne vom îmbolnăvi!

Andra Volos, reacție dură! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune adevărul despre fotografia compromițătoare de pe internet

Dezvăluiri șocante la Survivor! Karina s-a mai despărțit de Andrei și acum o lună. "M-a sunat plângând". Declarația șoc făcută de o concurentă din show-ul de...

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies