Descoperire macabră într-un apartament din Madrid! O bătrânică a murit în urmă cu 15 ani în propria sa casă și nimeni nu și-a dat seama

Descoperire macabră într-un apartament din Madrid după ce o bătrână a fost găsită moartă de mai bine de 15 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Cadavrul bătrânicii a fost găsit în baia care avea geamul deschis. Dispariția femeii a fost semnalată de o nepoată îndepărtată de-a femeii. 

Citeste si: Cazul crimelor din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Are regrete și plânge, se gândește la..."

Citeste si: Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită! Actorul trebuie să plătească băncii datoria de 6.619 lei, dar şi dobânzi şi penalităţi!

Citeste si: Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa! Soţia lui Andi Moisescu se luptă în instanţă pentru 30 de hectare de teren, care includ o pădure şi o păşune!

Descoperire macabră într-un apartament din Madrid! O bătrânică a murit în urmă cu 15 ani, dar vecinii au crezut că a plecat într-o vacanță mai lungă 

Descoperirea a fost făcută după ce vecinii au simțit un miros greu din apartamentul femeii, dar deși au anunțat autoritățile, nu a venit nimeni la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă. 
Isabel Rivera lucuia singură după ce soțul ei, fost arhitect, a murit. Cei doi nu au avut copii, iar familia nu era în relații bune cu bătrâna. Singurii cu care mai păstra legătura erau vecinii, dar nici ei nu au sesizat dispariția femeii. În plus, lucrul cel mai bizar, de altfel, era faptul că facturile femeii erau plătite la zi. 

Potrivit presei spaniole, vecinii au crezut că bătrâna a plecat într-o excursie mai lungă, iar mirosul greu era din cauza gunoiului pe care a uitat să îl arunce. Nepoata femeii a sunat la poliție și le-a cerut să verifice apartamentul femeii. Polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să intre în casă pe balcon, iar când au ajuns în baie au găsit scheletul femeii de 78 de ani.
În urma autopsiei, medicii legişti au concluzionat că femeia a murit din cauze naturale undeva pe la sfârşitul lui 2004. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate