Stiri

Descoperire socanta in cazul femeii gasite moarte la spitalul Obregia! Ce au descoperit medicii la autopsia Victoriei Trandafirescu

Disparitia si decesul Victoriei Trandafirescu au starnit un intreg scandal dupa ce femeia nu a fost gasita in ciuda faptului ca nu a parasit niciodata unitatea medicala.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Victoria Trandafirescu, in varsta de 63 de ani, era pacienta la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din Capitala. La un moment dat femeia disparut si, in ciuda faptului ca era cautata de Politie, acestia nu au reusit sa ii dea de urma. 
 
Un scandal imens s-a iscat in momentul in care trupul neinsufletit al femeii a fost gasit chiar in curtea unitatii medicale. Victoria Trandafirescu a fost gasita fara suflare miercuri dimineata, iar autopsia a aratat ca ea era deja moarta de doua zile. Cauza decesului ar fi fost epuizarea fizica. 
 
"Vorbim de o persoană care şi aşa avea un organism extrem de slăbit. Faptul că timp de mai multe zile nu s-a mai alimentat, nu s-a hidratat, a dus la o slăbire accentuată şi, prin urmare, la epuizarea completă a resurselor biologice ale întregului organism care a fost privat de elementele de bază", au declarat surse judiciare din ancheta pentru Libertatea. 
 
Familia este scandalizata de modul in care au procedat angajatii spitalului. Fiica Victoriei sustine ca ar fi anuntat la orele 16 ca nu isi gaseste mama, ins cadrele medicale au preferat sa astepte inca noua noua ore pana sa anunte autoritatile. 

Setări confidențialitate