Descoperire șocantă în Mureș, într-un cimitir. Trupul unui bărbat a fost găsit dezgropat, iar sicriul era plin de zgârieturi

Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă mormânt, în cimitir.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Localnicii din comuna Golești, județul Mureș, au avut parte de un adevărat șoc atunci când au mers la cimitir. Trupul unui bărbat a fost găsit în afara mormântului, iar sicriul în care el fusese îngropat era plin de zgârieturi.

Martorii au anunțat imediat autoritățile. Grozăvia s-ar fi petrecut pe timpul nopții, așa că nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat. Polițiștii sunt de părere că, cel mai probabil, un urs a vadalizat mormântul și a făcut zgârieturile de pe sicriu.

Citeste si: Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua! Ce reacție a avut când i-a văzut împreună la nunta Ilenei

Cadavrul se afla lână sicriu

Cadavrul bărbatului se afla lânbgă sicriu. Deși localnicii au crezut că un om ar fi fost de vină pentru ce s-a întâmplat, urmele găsite la fața locului arată că un animal de talie mare a fost cel care a dezgropat cadavrul. Celelalte urme din preajma mormântului ar fi fost făcute de oameni în urmă cu o săptămână, atunci când a avut loc înmormântarea, relatează ardealnews.ro.

sursa foto: Ardeal News

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate