Descoperire șocantă în Thailanda! Un pește neobișnuit a fost prins de către un pescar: "Când am văzut peștele înfricoșător..."

Un pește bizar a fost prins în Thailanda de către un pescar de 33 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Descoperire șocantă în Thailanda. Peștele neobișnuit

O descoperire șocantă a fost făcută în Thailanda! Un pește total neobșinuit a fost prins de către un pescar, în vârstă de 33 de ani. Pescarul Prasert Shooku a adus la țărm vietatea în data de 26 octombrie, în provincia Krabi. 

Descoperire șocantă în Thailanda. Peștele neobișnuit


In articol:

Descoperire absolut șocantă în Thailanda, acolo unde un bărbat a prins o vietate total neobișinuită. Peștele, care face parte dintr-o specie necunoscută, a fost prins de către pescarul Prasert Shooku în vârstă de 33 ani. Creatura prinsă are gura  mare și ochii extrem de mari și ei, ba chiar persoana care l-a prins a declarat despre ea că este „o persoană urâtă și încruntată”.

Citeste si: Mesajul unui medic despre cazul unui bucureştean infectat cu SARS-COV-2, care ar urma să fie transferat la Iași: “Acolo îl așteaptă Dumnezeu cu mila Lui”

Citeste si: VIDEO. Reacția inocentă a unei copile a adunat milioane de vizualizări. Fetița a vrut să dea palma cu preotul, în timp ce era binecuvântată

Citeste si: Dramă cumplită pentru Mirela Vaida! Este crunt, pur şi simplu crunt. Alertă în media - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

„Aproape că am aruncat totul înapoi când am văzut peștele înfricoșător. Se uita la mine și avea o față ca a unui om urât și încruntat", a spus Prasert Shookul.

Descoperire șocantă în Thailanda. Peștele neobișnuit
Descoperire șocantă în Thailanda. Peștele neobișnuit

În plus, pescarul a mai declarat faptul că nicio persoană din satul natal nu știe despre această specie de pește. Chiar și așa, Prasert a mai adăugat faptul că nici nu s-a gândit să îl prepare pentru el sau familia lui, ținând cont de faptul că nu cunoștea nici măcar un detaliu despre el.

„Nimeni nu știe ce este această creatură, nici măcar bătrânii din satul nostru. Nu am îndrăznit să-l gătesc pentru mine sau pentru nimeni altcineva”, a mai spus el.

De asemenea, pescarul Prasert mai susține faptul că peștele are 2,7 kilograme și 42 cm lungime și a murit până când a fost adus la țărm.

sursă Digi24

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe s-a decis să încheie orice discuție legată de divorț: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”

DOLIU uriaș în lumea artistică! Un celebru profesor a încetat din viață. Legături strânse cu România

Încă un divorț bombă în showbiz! Super vedeta Antena1 a plecat deja de acasă! A încercat să țină totul secret și nimeni nu a știut nimic până acum

Un bărbat a fost anunțat de poliție că Nicola, soția lui, a fost găsită moartă sub un pod! A fugit în camera copilului și a descoperit că și el era mort de ore bune! Povestea...

Caz bizar! O femeie și-a făcut un selfie cu ochelarii de soare, însă ce a observat după a șocat-o! Ce s-a văzut în fotografie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies