Descoperire șocantă în Vaslui! Pompierii au găsit o persoană spânzurată într-o casă curpinsă de flăcări

Pompierii vasluieni au fost chemați să stingă un incendiu al unei casei în interiorul căreia se presupunea că ar fi o victimă. Au fost șocați să descopere că omul se spânzurase înainte de a porni incendiul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

 Descoperire șocantă în Vaslui! Pompierii au găsit o persoană spânzurată într-o casă curpinsă de flăcări


In articol:

Pompierii vasluieni au făcut o descoperire șocantă la o casă cuprinsă de flăcări din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț. În noaptea de sâmbătă, 23 mai, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, informează Știri Est.

Citeste si: Soția lui Adrian Năstase împlinește azi vârsta de 65 de ani: „Astăzi, sărbătorim că am rămas si că suntem o familie”

Încă de la început s-a suspectat că în casă s-ar afla o persoană de 40 de ani, însă în urma căutărilor efectuate sub resturile locuinței, pompierii nu au găsit corpul vreunei victime. Însă persoana despre care se presupunea a fi victima incendiului a fost găsită spânzurată în apropierea casei.

Citeste si: Viorica de la Clejani, scandal în fața casei după accidentul produs de Margherita: „Sunteți o țară de drogați”

 Descoperire șocantă în Vaslui! Pompierii au găsit o persoană spânzurată într-o casă curpinsă de flăcări

La fața locului a fost chemat de urgență un echipaj medical care a încercat să îl resusciteze pe bărbatul de 40 de ani, însă nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Incendiu la o hală de materiale de construcţii din Constanţa. Un pompier a fost rănit

În continuare se fac cercetări pentru a se afla cum anume a izbucnit incendiul. Nu este exclus ca bărbatul găsit spânzurat să fi dat foc lucuinței înainte de a decide să-și pună capăt zilelor.

Un pompier a fost rănit în timpul unui incendiu la o hală de materiale de construcţii din Constanţa

Un puternic incendiu a izbucnit duminică, la o hală de materiale de construcţii din municipiul Constanţa, un pompier fiind rănit uşor în timpul intervenţiei pentru stingerea focului. Focul a fost stins după aproximativ o oră, informează News.ro.

Un pompier a fost rănit în timpul unui incendiu la o hală de materiale de construcţii din Constanţa

Pompierii au reuşit să stingă focul de la hală de materiale de construcţii din municipiul Constanţa după o intervenţie care a durat aproximativ o oră. Flăcările au distrus un atelier aflat în aer liber pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, o autoutilitară şi în hala de alături au fost afectate materialele de construcţie aflate în interior. De asemenea, pompierii vor stabili cauza exactă a producerii incendiului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică la un incendiu izbucnit la o hală de materiale de construcţii aflată în curtea COMCM.

La faţa locului s-au deplasat 33 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD B. 

Un pompier a fost rănit uşor la bărbie, fiind transportat la spital. 

Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la maşină aflată în curtea halei. 

În urma izbucnirii incendiului, ISU Dobrogea a emis un mesaj Ro-Alert.

“Atenţie! Incendiu la hala industrială în incinta COMCM Constanţa cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum”, se arată în mesajul Ro-Alert.  

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia este în plină desfăşurare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate