WOW

Descoperire şocantă pe marginea Canalului Dunăre - Marea Neagră! A fost găsit cadavrul unei femei

Cadavrul unei femei a fost descoperit astăzi de agenţii unei firme de pază, pe marginea Canalului Dunăre - Marea Neagră, decesul fiind declarat suspect de către anchetatori, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit Agerpres.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Descoperire şocantă pe marginea Canalului Dunăre - Marea Neagră! A fost găsit cadavrul unei femei

Potrivit sursei citate, în momentul descoperirii de către agenţii de pază, victima zăcea pe zăpadă, fiind parţial dezbrăcată, acoperită cu o pătură.

“Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi miercuri că, pe marginea Canalului Dunăre-Marea Neagră, în Medgidia, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei. Momentan, aceasta încă nu a putut fi identificată. Cercetările continuă în acest caz sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul”, au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Membrii echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) prezent la faţa locului au informat că femeia ar avea aproximativ 60-70 de ani, ea fiind decedată în momentul în care ei au ajuns în zonă.

Cadavrul femeii a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Sursa foto: Pro TV

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune