Descoperire uluitoare despre măștile medicinale importate de România de la chinezi: „Sunt fake-uri!”

China continuă să importe măști medicinale țărilor europene. Calitatea lor este acum după la îndoială.

Descoperire uluitoare despre măștile medicinale importate din China
Descoperire uluitoare despre măștile medicinale importate din China
Autor: C.G.

In articol:

Descoperire uluitoare despre măștile medicinale importate din China
Descoperire uluitoare despre măștile medicinale importate din China

România este pe lista țărilor europene care primesc măști din China. De la începutul lunii martie, China a vândut aproape patru miliarde de măști medicinale, trimise cu scopul de a ajuta țările care se luptă cu virusul, potrivit AFP.

Finlanda și Suedia au renunțat să mai folosească măștile primite din China, după ce au dezcoperit că sunt fake și nu te rotejează împotriva virusului.

Finlanda a cumparat numeroase masti cu supapa FFP2, dar dupa ce le-a supus testelor de calitate a anuntat ca nu le va mai imparti cadrelor medicale, asa cum planuia initial, conform Helsinki Times.

Citeste si: Atenție mare dacă faci parte din această categorie. Ești mai predispus la infectarea cu COVID-19. Statisticile o spun clar

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Fără vaccin, ieșirea din carantină poate avea efecte devastatoare. Ce ne poate salva de un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19?

Citeste si: O zi în „infern”. Mărturia șocantă a unei asistente: „Știu, în adâncul meu, că nu toți vom supraviețui. Cea mai mica schimbare ne conduce către moarte”

Și suedezii au decsoperit, în urma mai multor teste, că sunt mpști contrafăcute.

Ei și-au anunțat deja cadrele medicale din spitale să fie atenți la acest aspect.

"Sunt masti contrafacute scoase la vanzare acum. Este foarte dificil sa faci diferenta intre oamenii care chiar vor sa ajute si cei care vor sa castige bani", a afirmat o sursa din guvernul suedez pentru ziarul Afton Bladet, citat de Ziare.com.

Olanda a anunțat retragerea de măști provenite din China

Olanda a anunțat la data de 28 martie că urmează retragerea a 600.000 de măști provenite dintr-un transport de 1,3 milioane de măști din China. Dreptul la replică n-a întârziat să apară. Producătorul măștilor a declarat că ar fi menționat că măștile nu erau chirugicale.( Citeste si: Declarație pe proprie răspundere. Greșeala care i-a costat 4000 de lei. Ce a uitat să treacă în declarație un cuplu din Alba)

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies