Desertul minunat care se prepara in numai 30 de minunte! Uite cum se fac biscuitii cu dulceata

Bucatarul de la Neatza a preparat o reteta inedita in aceasta dimineata in direct. El a facut Linzer de Sarbatori, un preparat specific nemtesc care este delicios si se face foarte repede.

novalue

Ingrediente necesare pentru aluat:

- 500 de grame de făină
- Două ouă
- 300 de grame de zahăr brun
- 250 de grame de unt
- 100 de grame de smântână
- Un plic de praf de copt

Ingrediente necesare pentru umplutură:

- 500 de grame de dulceaţă
- Patru jumătăţi de piersică
- Patru biscuiţi
- 200 de grame de migdale
- 100 de grame de marţipan

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Mod de preparare:

Ingredientele necesare pentru aluat se frământă, iar apoi se lasă la rece timp de o oră. Se împarte aluatul în două părţi egale şi se întinde baza pe o foaie de pergament, se aşează umplutura peste bază, iar din restul de aluat modelează romburi ce se aplică peste aceasta. Se dă la cuptor timp de 30 de minute, la 170 de grade, scrie Antena 1.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Anunț bombă despre certificatul verde. Cum va fi introdus? Surpriză mare pentru români

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Alertă: Pfizer și Moderna au făcut anunțul anului. „E singura strategie disponibilă…”

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies