Desertul perfect dupa Craciun! Prepara-ti acasa pere coapte in foitaj umplute cu nuci si miere!

Daca te-ai saturat de deserturile specifice Sarbatorilor, noi venim cu o alternativa delicioasa.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

6 pere, 1 foaie Foitaj (250 g), 200 g nuca macinata, 100 g miere, 1 galbenus ou, 3 linguri de zahar, esenta de rom
Mod de preparare
Se fierb perele decojite in apa cu zahar si aromele dorite, avand grija sa lasam codita intacta. Dupa ce au devenit moi, le luam de pe foc si le lasam la racit. Imediat dupa aceea, scoatem cotorul si le umplem cu un amestec obtinut din nuci si miere.
Taiem foitajul fasii subtiri sau in diverse forme, acoperind perele. Din aluatul ramas se obtin cu ajutorul unui pahar forme peste care sa asezam fructele in tava. Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor la foc mediu timp de 30 de minute.IUngrediente

Ingrediente

6 pere, 1 foaie Foitaj (250 g), 200 g nuca macinata, 100 g miere, 1 galbenus ou, 3 linguri de zahar, esenta de rom

Mod de preparare

Se fierb perele decojite in apa cu zahar si aromele dorite, avand grija sa lasam codita intacta. Dupa ce au devenit moi, le luam de pe foc si le lasam la racit. Imediat dupa aceea, scoatem cotorul si le umplem cu un amestec obtinut din nuci si miere.

Taiem foitajul fasii subtiri sau in diverse forme, acoperind perele. Din aluatul ramas se obtin cu ajutorul unui pahar forme peste care sa asezam fructele in tava. Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor la foc mediu timp de 30 de minute.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P