Desfigurată și la un pas de moarte din cauza unei greșeli banale! Toată lumea face asta, dar ea ar fi putut să-și piardă viața! Medicii s-au speriat!

O tânără din Paris a fost la un pas de moarte. A ajuns desfigurată din cauza unei greșeli banale, iar medicii s-au speriat de ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Estelle, o tânără franțuzoaică în vârstă de doar 19 ani, a ajuns la spital arătând de-a dreptul înfiorător. Fata din Paris a trecut prin momente de groază atunci când s-a trezit cu fața și capul umflate. Desfigurată și speriată, fata s-a dus la spital, iar doctorii au rămas șocați de felul în care ajunsese să arate.

fara descriere

„Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, a povestit Estelle. Cadrele medicale i-au administrat un tratament cu adrenalină și, după o noapte petrecută în spital, Estelle și-a revenit complet.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei n-a vrut să se sărute cu Alexandru! Ce le-a spus fetelor când s-a întors din camera roșie

Citeste si: EXCLUSIV! Simina e istorie! Jador s-a cuplat cu altă bombă sexy de la Puterea Dragostei! Vezi imaginile incredibile cu cei doi "porumbei"!

Citeste si: Președintele țării și-a dat demisia! „Am decis să renunț la prerogativele funcției de președinte. Nu a fost o decizie simplă”

fara descriere

Care este greșeala pe care a făcut-o Estelle

După ce și-a revenit Estelle a decis să-și facă publică povestea tocmai pentru ca alte femei să ajungă într-o situație asemănătoare. Greșeala pe care o făcuse tânăra franțuzoiacă este aceea că și-a vopsit părul fără a respecta toate instrucțiunile de pe cutie. Mai exact, ea a testat produsul pe piele dar, în loc să aștepte timp de 48 de ore, a așteptat doar 30 de minute. Peste noapte, ea a făcut o alergie foarte severă, iar lucrurile s-ar fi putut agrava chiar mai mult de atât dacă ea nu ar fi mers la spital.

Aceeași greșeală o fac multe alte femei care nu își du seama cât de periculos este ceea ce fac. Vopseaua de păr trebuie testată mereu înainte de a fi folosită, chiar și atunci când nu este prima vopsire. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate