Desi aruncau cu banii si se laudau cu haine si vacante scumpe, ei au fost considerati cei mai zgarciti soti din showbiz! Nici nu o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba!

Au format ani de zile un cuplu care era sinonim cu opulenta! Tot timpul, cei doi erau imbracati dupa ultima moda si mergeau doar in locuri greu accesibile muritorilor de rand! Cu toate acestea, imaginea pe care o promovau ei era doar praf in ochii consumatorilor de monden!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereSurse din preajma lor sustin ca Monica si Irinel Columbeanu aveau arici la buzunar si nu aruncau deloc cu banii in stanga si in dreapta, mai ales cand se duceau in oras sa ia masa! “Contrar a ceea ce se vedea, erau de o zgarcenie rara! Amandoi mergeau la restaurante scumpe si consumau cele mai sofisticate bucate, insa nota de plata nu ajungea la ei! Patronii localurilor pe care ei le frecventau erau dornici de publicitate si doar simplul fapt ca sotii Columbeanu le treceau pragul si paparazzii erau afara ii determina sa le dea totul pe gratis! De multe ori, le era platita si prezenta acolo, nu doar mancarea! In plus, ca zgarcenia sa fie totala, vedetele nici macar bacsis nu lasau”, a povestit un personaj din anturajul fostilor soti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate