Desi e in tara de o luna, Ramona Gabor a ratat ocazia de a-si vedea nepotica VIDEO!

Dupa mai bine de o luna petrecuta in Romania si in Europa, Ramona Gabor se pregateste sa paraseasca tara si sa se indrepte spre insoritul Dubai.

Autor: S.A.

De aceasta data insa, in ciuda dorintei sale, matusa Ramona a ratat ocazia sa se revedea si reintalni cu nepotica sa, Irina Columbeanu, fetita Monicai Gabor. (Monica Gabor este distrusa) 

Din cate se pare, programul de studiu al Irinei este foarte ocupat, iar cea mica nu a reusit sa-si elibereze cateva ore pentru a i le dedica matusii sale.

Ce-i drept, pentru a se vedea cu matusa sa, Irina ar fi trebuit sa primeasca acordul lui Irinel Columbeanu.

Citeste si: Ramona Gabor, detalii despre viata in Dubai: "Acum sunt mai selectiva, inainte acceptam orice"

“Sunt deja de multa vreme in Romania, cam de o luna. Acum, incet dar sigur, trebuie sa plec pe meleaguri mai calduroase.

Cu Irina nu m-am intalnit in aceasta luna. Este foarte ocupata, are un program foarte plin, este si cu scoala e si vlogerita si are un canal de youtube. Am incercat sa ne vedem dar nu am reusit.

Poate o sa reusim cand o sa vina ea in America, cand este mai mare posibilitatea de a ne intalni si a petrece timp impreuna sau cand Monica este in tara.

Bine, eu as fi vrut sa o vad macar cateva ore, dar nu ne-am coordonat foarte bine. Dar da, inteleg, ea are scoala si trebuie sa invete mult si bine!”, a declarat Ramona Gabor pentru WOWbiz.ro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies