Desi e un tata exemplar, Serban de la Animal X a lipsit de acasa de Mos Niculae 

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Serban s-a bucurat sa constate ca are succes, ca Toi Patoi e cerut de copii si cumparat de parinti, ca CD-ul cu muzica scrisa si cantata de el care insoteste carticica le place mult celor mici. Asa ca a acceptat provocarea de a pleca in turneu sa-si promoveze cartea in librarii din toate orasele mari ale tarii, in ajun de sarbatori de iarna.

Desi e un tata exemplar, foarte implicat in cresterea baiatului sau, a plecat de acasa de Mos Niculae la Constanta unde avea lansare, si de acolo la Iasi.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

“Voi merge şi în turneu de promovare a cărţii în ţară în librăriile Cărtureşti: 29 noiembrie la Timişoara, 30 noiembrie – Cluj, 6 decembrie – Iaşi, 13 decembrie la Sibiu, 14 decembrie la Braşov, 20-21 decembrie la Bucureşti. Iubesc sărbătorile de iarnă şi îi invit pe toţi cei care aşteaptă cu nerăbdare venirea lui Moş Crăciun şi a lui Moş Nicolae să le dau cadoul perfect”, a declarat autorul. Chiar daca o sa lipsesc de acasa ma bucur sa bucur si alti copii, eu fac din pasiune ce fac acum si cu toata daruirea de care sunt capabil. De cand suntem trei, de cand sunt tata, Sarbatorile au alt farmec pentru mine”, a declarat Serban.

“Eu iubesc Craciunul, si, de cand suntem trei, este cu adevarat magic. Cartea este despre sarbatoarea Craciunului si multe dintre lucrurile pe care le povestesc fac parte din acea lume magica pe care mi-o imaginam eu cand eram mic. Si pentru ca muzica nu putea sa lipseasca din magia Craciunului, cartea este insotita de un CD cu cinci cantece care va vor aduce mai aproape de frumusetea coplesitoare a Sarbatorilor de Iarna, vazute prin ochii unui copil.” Serban Copot


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate