Desi era rost de scandal, Florin Chilian se comporta ca un gentleman cu Andreea Balan: "Nici eu nu stiu sa cant la chitara, nu sunt poet si nu am nici voce"

Satula sa fie aratata cu degetul si sa i se spuna ca nu are voce, cantareata Andreea Balan a incercat sa demonstreze contrariu si s-a inregistat, zilele trecute, cantand live melodia “Nothing compares 2U” a celebrei Sinead O’Connor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDemonstratia a fost urcata de Andreea Balan pe pagina sa de socializare. Ulterior, Florin Chilian a fost intrebat ce parere are despre cantarea live si despre vocea colegei sale. Artistul a dat o serie de declaratii care, din cate se pare, au deranjat-o peste masura si nu i-au picat prea bine Andreei Balan. Contactat astazi de WOWbiz.ro, Florin Chilian nu a dorit sa faca alte declaratii in plus, multumindu-se sa spuna ca nici Madonna nu poate sa cante si sa danseze in acelasi timp si totul sa ii iasa perfect. fara descriere“Daca ar exista o testare in randul artistilor, ar trebui sa cante live si sa danseze in acelasi timp, as ramane fara 95% dintre colegii mei. Asta nu-i iese nici Madonnei, daramite noua. Uite, nici eu nu stiu sa cant la chitara, nu sunt poet si nu am nici voce. Eu am doar un timbru special si sunt un foarte bun povestitor care stie sa spuna frumos ceea ce vede in jur”, ne-a declarat Chilian.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate