Desi incearca sa pastreze un ton optimist la televizor cand vorbeste despre necazurile ei, Teo, in stare de soc dupa despartirea de Iosef! Vezi ce-a dat-o de gol!

Despartirea de Constantin Iosef a fost atat de brusca incat i-a provocat lui Teo un adevarat soc emotional. De dragul fanilor, vedeta a facut tot posibilul sa-si ascunda amaraciunea, insa o dau de gol chiar ticurile ei proverbiale. ##VIDEO11310##

Distribuie pe:

fara descriereTeo rade si glumeste cu omul legii, lasand impresia ca e binedispusa. In realitate, un tic o da de gol, devenind evident ca Teo e profund afectata de vestea divortului

Paparazii WOWbiz.ro au surprins-o pe Teo Trandafir chiar in seara zilei de 8 decembrie, la cateva ore dupa ce vedeta fusese anuntata de sotul ei, Constantin Iosef, ca s-a hotarat sa divorteze. Masina in care se afla Teo a fost oprita de Politie, iar vedeta, desi la prima vedere pare extrem de degajata pe parcursul discutiei cu oamenii legii, e in realitate profund afectata emotional. A dat-o de gol un vechi tic.

Toti ne-o amintim pe Teo clipind des in emisiunile care au consacrat-o. Dupa ce automobilul in care se afla vedeta e tras pe dreapta de Politia rutiera, in timpul controlului, Teo aprinde lumina din partea din spate a masinii si discuta cu omul legii. Surprinzator, la un moment dat rade, iar la final ii multumeste zambitoare politistului.

Teo pare sa nu se sinchiseasca de vestea divortului, dar la o privire mai atenta, specialistii consultati de WOWbiz.ro au putut constata ca, de fapt, vedeta suferise un adevarat soc emotional. A dat-o de gol vechiul tic, clipitul des. In filmarea realizata de paparazzii WOWbiz.ro se poate vedea cum Teo clipeste in rafale scurte, dar foarte dese, mult mai accentuat decat asa cum o stim noi, din emisiuni.
"Cel mai sigur, vorbim de un tic motor, mult accentuat fata de o perioada obisnuita. Ea clipea des si in emisiune. Dar aceste ticuri se accentueaza in anumite situatii, cum ar fi un soc emotional", ne-a spus un medic psihiatru, care a studiat cu atentie imaginile puse la dispozitie de WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate