Deşi s-a spus că e însărcinată, Gina Pistol e tot mai slabă! Şi-a arătat abdomenul în timp ce-şi ridica pantalonii VIDEO EXCLUSIV

Gina Pistol rămâne una dintre cele mai sexy femei de la noi, deşi au trecut ani buni de când era un ”iepuraş Playboy”.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Deşi pe plan profesional, Gina Pistol stă bine, la capitolul personal nu a avut parte de o viaţa liniştită. Relaţiile ei cunoscute, fie cu Alin Cocoş, fie, mai nou, cu Smiley, nu s-au finalizat la altar. Totuşi, la finalul anului trecut, au apărut ceva zvonuri că Gina Pistol ar fi însărcinată, informaţia nu a fost însă confirmată nici de blondă şi nici de apropiaţii ei.

Zilele trecute însă, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Gina Pistol în parcarea subterană a unui mall din Capitală. Gina a coborât din maşină, relativ grăbită şi vorbind la telefon. În timp ce se îndrepta spre intrarea în mall, blonda şi-a aranjat un pic ţinuta. Şi a început cu pantalonii pe care i-a ridicat şi i-a aranjat de la curea, arătându-şi pentru o fracţiune de secundă şi abdomenul. Nu numai că Gina Pistol nu are alură de gravidă, dar abdomenul plat şi pantalonii un pic prea largi, dau senzaţia că vedeta tv chiar a slăbit câteva kilograme.

Gina Pistol e tot mai slabă! Vedeta se iubeşte cu Smiley

Se pare că, de ceva vreme, Gina Pistol trăieşte o poveste de iubire cu Smiley, însă cei doi s-au ferit să dea declaraţii concrete despre relaţia lor. Cuplul preferă să stea departe de ochii curioşilor. Chef Cătălin Scărlătescu i-a dat de gol pe cei doi, în urmă cu câteva luni. 

„Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Şi cu Smiley am apucat să mă cunosc şi este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet şi o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârşit cred că… pare că s-a apropiat mai mult aşa decât s-ar fi apropiat în anii trecuţi sau în celelalte relaţii. Este fericită şi asta e important. Dacă ea e fericită şi noi suntem fericiţi. Când o să o văd aşa bosumflată şi cu ochii umflaţi de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate