Designerul Dorin Negrău îşi prezintă colecţia "Duality", joi, la New York Fashion Week

Designerul român Dorin Negrău îşi va prezenta colecţia de primăvară/ vară "Duality", joi, la New York Fashion Week, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Institutul Cultural Român (ICR) din oraşul american.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

ICR New York susţine prezenţa lui Dorin Negrău, pe 11 septembrie, de la ora 12.00, la Pavilion, Lincoln Center, cu colecţia de primăvară/vară 2015 "Duality" la renumitul eveniment Mercedes-Benz Fashion Week, ce are loc la New York săptămâna aceasta.

Inspirat din dualitatea mitului vampirului Dracula, designerul Dorin Negrău, născut în Transilvania, propune o colecţie în care jocul elementelor - masculin versus feminin - poartă privitorul într-o lume contemporană, a eternei întrebări privind dualitatea semenilor.

Conceptul colecţiei reuşeşte să surprindă misterul dualităţii fiecărei persoane, al sexualităţii şi dorinţelor ascunse, al nevoii de reîncărcare spirituală din seva locului de origini. Suprapuneri de materiale neconvenţionale, dezintegrări de materiale, transparente, sexualitate sunt câteva dintre elementele vampiro-eclectice din colecţia de primăvară/vară 2015, potrivit comunicatului.

Colecţia îşi regăseşte sursa de inspiraţie în costumul tradiţional românesc, realizat cu măiestrie şi dibăcie de bunica designerului într-un moment crucial al vieţii ei, când îşi jelea fratele dispărut pe frontul de luptă din Rusia. Designerul Dorin Negrău îşi susţine colecţia valorificând şi tehnica broderiei manuale realizate de femeia de la ţară din România.

Potrivit comunicatului, din respect pentru poporul american, având în vedere semnificaţia zilei de 11 septembrie, designerul român îşi va aduce omagiul pentru victimele atentatelor din 2001, prin stilizarea însemnelor de doliu tradiţional românesc în colecţia Dorin Negrau primăvară/vară 2015.

Dorin Negrău este un designer român care îşi adoră originile transilvanene, pe care le manifestă printr-un spirit liber, eclectic, de fiecare dată în colecţiile sale cu inspiraţie din tradiţionalul românesc.

Dorin Negrău participă la cel mai important eveniment de modă al toamnei de la New York, Mercedes- Benz Fashion Week, alături de 91 de designeri şi case de modă de mare prestigiu, din SUA şi din alte ţări.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro


Citește și:

George Burcea apare pe micile ecrane cu verigheta pe mână, însă declarațiile despre Andreea Bălan dau un cu totul alt sens gestului....

Mădălina de la Puterea Dragostei, de urgență la spital

Lino Golden și-a achiziționat un nou bolid de lux! Cum arată mașina de zeci de mii de euro

Fostul manechin Adela Chirilă cum s-a infectat cu COVID-19. Un simplu gest, un tic pe care îl are, i-a adus infecția!

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Prima parte - Mariana îl place pe George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies