Vedete

Despartire-soc în showbiz! Si-au spus adio

Despartire surprinzatoare în showbiz!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Despartire-soc în showbiz! Si-au spus adioicon photo

Lino Golden si Andra Ghinea si-ar fi spus adio!

Admiratorii celor doi tineri au ajuns la concluzia ca ei nu mai formeaza un cuplu. Fiul "adoptiv" al lui Alex Velea, Lino Golden, si iubita lui s-ar fi despartit, motiv pentru care si-au sters si toate pozele în care apareau împreuna, de pe toate retelele de socializare.

Lino Golden şi Andra Ghinea au şters toate pozele în care apăreau împreună şi nu au mai postat nimic care să dea de înţeles că ar mai forma un cuplu.

Despartire-soc în showbiz! Si-au spus adio

Lino Golden şi Andra Ghinea se "logodiseră" în urmă cu câteva săptămâni.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Lino Golden povestea cum a ajuns să primească inelul "de logodnă" de la iubita lui.

”Inelul l-a ales ea, i-a plăcut foarte mult. Am vrut să ni-l facem împreună, dar, din păcate, nu a putut să-l facă aşa de mic… I l-a aşezat pe degetul mic… Nu s-a putut face şi am rămas eu cu el. Ea l-a ales!”, spunea Lino Golden.

Despartire-soc în showbiz! Si-au spus adio

”Este cea mai frumoasă relaţie din lume! Încerc s-o impresionez cu orice lucru, cât de mic, dar care mi se pare important la ea! Îl fac, indiferent de moment. Ne înţelegem super-OK, ne iubim foarte mult”,  explica Lino.

 
WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingoicon video

Titlu secțiune

Titlu secțiune