Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

Despărțire-șoc la Puterea Dragostei. Adelin și Ștefania nu ar mai forma un cuplu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Fanii au ajuns la concluzia că unul dintre cele mai iubite cupluri care s-au format în casa Puterea Dragostei, Adelin și Ștefania, s-ar fi despărțit.

Adelin și Ștefania de la Puterea Dragostei nu mai sunt împreună?

Este nebunie pe grupul de Facebook Puterea Dragostei. Adelin și Ștefania nu ar mai fi împreună. Mai mulți internauți au ajuns la concluzia că cei doi tineri s-ar fi despărțit. Pe contul de Instagram al lui Adelin, ultima poză în care apare alături de iubita lui a fost postată la mijlocul lunii februarie. În schimb, pe contul de Instagram al Ștefaniei nu mai apare nicio poză cu Adelin.

Adelin de la Puterea Dragostei, la Exatlon

Adelin și Ștefania s-au cunoscut la Puterea Dragostei, acolo s-au îndrăgostit, iar relația lor a continuat și după ce au părăsit competiția prin descalificare. Adelin și Ștefania au încălcat regulamentul emisiunii și s-au văzut în afara filmărilor, astfel ei fiind descalificați. Povestea lor de iubire continuă însă și în afara emisiunii.

Deși au fost de nedespărțit de când au părăsit Puterea Dragostei, Adelin se gândea să plece departe de Ștefania. El își dorește să fie concurent la Exatlon.

”Am jucat 6 ani fotbal, am făcut ciclism, schi, iar în ultimii ani mult fitness. Sunt pregătit de Exatlon și tare mult aș vrea să ajung să-mi încerc puterile în această competiție”, declara Adelin, recent, pentru wowbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: