Despartire soc! Solistul unei celebre trupe rock de la noi si-a socat fanii si colegii! "Asta a fost ultima melodie" - Cantaretul a parasit formatia: "Fiecare din noi poarta in adancul sau un monstru latent"

Paul Radu, solistul trupei Antract, a parasit formatia din care facea parte de ani de zile.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAseara, Paul a sustinut ultimul sau concert in calitate de solist al trupei Antract. El a anuntat pe scena de la Ramnicu Valcea ca este ultima lui melodie. Apoi, artistul a mai facut cateva precizari si pe pagina de Facebook a trupei si a lui personala.

fara descriere
"Am venit sa-mi cer scuze tururor celor care au fost aseara la concertul nostru din Rm. Valcea. Fiecare din noi poarta in adancul sau un monstru latent. Imi pare rau ca nu am fost acolo sa ma umplu de voi...sa va umplu de mine ca de fiecare data dar a trebuit sa plec, eu nu pot fi decat acolo unde e inima mea. Am lasat pe scena alaturi de prieteni pe care-i iubesc o carcasa bizara animata de un demon vulgar care a facut un spectacol grotesc...dar trebuie sa recunoasteti ca nu vedeti prea des asa ceva!..
Nu regret. De-a lungul vietii mele , demonul si-a mai aratat fata hidoasa dar nu am reusit niciodata sa-l inving. Acum sunt cel mai puternic decat am fost vreodata si ma bucur ca aceasta conjuctura l-a scos afara ca sa-l pot ucide odata pentru totdeauna.
Ma bucur ca despartirea mea de ANTRACT nu lasa in urma resentimente ci doar sentimente. Va tin la curent!
Sunt eu, Paul. Va iubesc!",
a explicat Paul.

fara descriere"Nu ca ar conta cu adevarat pentru cineva...dar, da, e adevarat...pentru ca totul fals..
Va multumesc tuturor, mai ales color care nu sunt interesati de subiect...
Nu uitati sa traiti!... e la fel de simplu ca respiratul, trebuie s-o faci acum!..daca amani pe mai tarziu, ai murit demult."
, a mai scris el pe pagina personala de Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate