Despartirea de Smiley ii prieste! Laura Cosoi a pozat cu bijuterii din aur si smaralde!

De cand nu mai formeaza un cuplu cu Smiley, actrita Laura Cosoi este asaltata de ofertele de publicitare, ultima dintre ele fiind un brand de bijuterii de lux din Pitesti.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefoto: Bijuteria TeilorLa inceputul lunii noiembrie, Laura Cosoi a fost solicitata sa faca o sedinta foto pentru calendarul  unei firma de bijuterii, din Piteşti, iar actrita a a acceptat pe loc. Reprezentantii companiei i-au oferit suma de 5000 de euro si i-au pus la dispozitie toate conditiile pentru ca blondina sa  nu duca lipsa de nimic. Împodobită cu cele mai scumpe bijuterii din metale şi pietre preţioase - aur galben şi alb, diamante sau smaralde - Laura Cosoi s-a simţit ca o adevărată divă, iar pozele au ieşit extrem de bine, spre mulţumirea patronilor, care i-au spus ca aceasta nu va fi singura colaborare, ci,pe viitor, vor mai face niste evenimente a caror imagine va fi domnisoara Cosoi, fireste, contra unor sume frumusele in euro. Deocamdata, clientii brandului se vor bucura la achizitionarea unui produs si de un calendar cadou cu chipul frumoasei vedete de la PROTV.

Legat de pictorialul pe care l-a realizat, Laura Cosoi ne-a declarat: " Da, e adevarat, am pozat pentru brand-ul de bijuterii din Pitesti. A fost o colaborare frumoasa si interesanta, care mi-a placut foarte mult. Este vorba despre un calendar pe care l-am facut, care se distribuie gratuit primilor cumparatori online".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate