WOW

Desprins din filmele horror! S-a trezit din morţi în timp ce era condus la groapă şi a cerut o cană cu apă! Amănunte şocante

Un caz absolut terifiant, desprins parcă din filmele horror, a rămas în istorie şi a şocat o mulţime de oameni. Este vorba despre olteanul Ilie Dobre, care s-a ridicat s-a ridicat din coşciug şi a cerut o cană cu apă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 

Desprins din filmele horror! S-a trezit din morţi în timp ce era condus la groapă şi a cerut o cană cu apă! Amănunte şocanteDeclarat mort în anul 1992 de către medici, olteanu a revenit la viaţă în timp ce era condus pe ultimul drum. Conform Adevărul, bărbatul în vârstă de 60 de ani, din oraşul Filiaşi, a ajuns în urmă cu 24 de ani la spital în stare gravă. Medicii l-au declarat mort pe data de 20 ianuarie 1992, după o ciroză hepatică, însă în timp ce era condus pe ultimul drum a înviat.

„S-a ridicat din cosciug şi a cerut o cană cu apă, însă lumea prezentă la priveghi s-a speriat şi a luat-o la fugă. Povestea lui nea Ilie chiar este reală. Medicii au spus că a murit, iar familia s-a pregătit de înmormântare, avea ciroză şi era grav bolnav. Înainte să fie dus la groapă s-a ridicat din coşciug şi a cerut apă. Ştiu că pare ireală această poveste, dar este adevărată. Toţi spun acum că a fost în moarte clinică, iar doctorii au crezut că a murit. A avut noroc că nu i-au făcut autopsie la spital”, a povestit un vecin, pentru sursa citată.  


Olteanul crede că tot ce s-a întâmplat este o minune de la Dumnezeu: „Eu am intrat într-un tunel, într-o negureaţă. Şi mergeam, mergeam. Eram la vârsta de 10 ani, iar acolo în câmpie erau mulţi oameni, numai bărbaţi. Mai încolo, era Iisus, în picioare, cu o carte mare cu copertă negră şi cruce aurie. L-am vazut cum a pus semn cu degetul la carte şi le-a poruncit celorlalţi să se adune in jurul meu şi să se uite la mine. Apoi s-au aşezat toţi în cerc pe câte un ştergar alb şi au început să mănânce şi să bea. Am vrut să iau şi eu, dar îmi dădeau peste mână şi-mi ziceau că nu mi-am dat pomană, aşa că nu am voie să mănânc. Apoi au plecat barbaţii şi au trecut o punte. M-am luat dupa ei, dar, când să trec puntea, cineva m-a prins de umăr. Era Iisus. Mi-a zis că nu sunt eu cel care trebuie şi că mi-a dat un dar, despre care trebuie să spun tuturor. Apoi am auzit cum mă tot striga cineva. Curând mi-am dat seama că era nevasta-mea. Şi m-am trezit”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune