Destine paralele! In timp ce Ducu Ion a devenit tata pentru a doua oara, Diana Dumitrescu, fosta iubita, inca nu s-a decis daca sa-i spuna DA actualului partener! Cum i-au surprins paparazzii WOWbiz.ro in aceeasi zi pe cei doi VIDEO EXCLUSIV

Coincidenta a facut ca paparazzii WOWbiz.ro sa-i surprinda in aceeasi zi pe fiul "mamei telenovelelor" si pe actrita, in zone si ipostaze diferite

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriere

Ducu Ion si Diana Dumitrescu s-au iubit la fel ca in telenovelele produse de mama tanarului, celebra Ruxandra Ion. Si tot la fel ca in telenovele, relatia lor s-a curmat brusc, motivele nefiind elucidate nici pana in clipa de fata.

La scurt timp, Ducu s-a combinat cu o alta actrita, Ioana Blaj, este adevarat o tanara cu un CV nu atat de spectaculos precum cel al Dianei Dumitrescu, devenita celebra dupa rolul jucat in serialul TV "Pacatele Evei. 

Din acel moment, fiul Ruxandrei Ion a iesit practic din toate... telenovelele si s-a facut baiat de casa, cei doi reusind intr-un interval relativ scurt, de nici 3 ani, sa devina parintii a doi copii frumosi, un baiat si o fetita. 

De altfel, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins zilele trecute pe Ducu in parc, alaturi de micutul Filip, Ioana ramand probabl sa se ocupe de mezina familiei, care s-a nascut la inceputul acestui an. 

fara descrierefara descriere

La aceeasi ora si la o distanta relativ mica unul de celalalt, Diana Dumitrescu se afla pe o terasa alaturi de iubitul ei, Alin Boroi. Dupa o relatie cu suisuri si coborasuri, cei doi par sa fie si ei pe drumul cel bun, gurile rele sustinand ca simpatica blonda este pe punctul sa accepte cererea de casatorie venita de curand din partea tanarului afacerist. 

fara descrierefara descriere

Accesorizata cu niste ochelari tip "felina", Diana s-a "pisicit" pe langa iubit, sorbindu-l din ochi si mangaindu-l tandru pe maini. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate