Destinul tragic al primului roman care a facut schimbare de sex-  Candva vedeta, astazi om al strazii: "Am incercat sa fac dragoste cu un barbat, dar..."

Acum 19 ani, in Bucuresti, avea loc prima operatie de schimbare de sex din Romania, Sorin Ratiu devenea Sorina Ratiu.

Distribuie pe:

fara descriere

Afla de aici, destinul tragic al primului barbat devenit femeie in Romania.
Acum 19 ani, in Bucuresti, avea loc prima operatie de schimbare de sex din Romania, Sorin Ratiu devenea Sorina Ratiu.
Doarme la azilul saracilor din Sibiu pentru ca pensia pe care o primeste de 230 de lei nu-i ajunge nici macar pentru o chirie. Aici are macar unde sa se spele, are caldura si unde sa doarma. Ziua sta pe strazi, incearca sa faca rost de bani, putini sunt totusi oamenii care mai vorbesc cu ea si care ii mai dau niste banuti pentru a o ajuta. Cand vremea e prielnica, mai gaseste de lucru la camp.
Pe jumatate din fata i se vad urmele de la soda caustica pe care si-a turnat-o in zona respectiva pentru a opri cresterea parului.
Acum regreta operatia pe care a suferit-o acum aproape 20 de ani, dar isi asuma totusi interventia.
"Pe mine m-au facit femeie, m-au operat, dar nu simt eu nevoia de un barbat cum simte o femeie. Eu mi-am dorit, a fost decizia mea, inainte cand eram barbat ma gandeam ca si o femeie, ca si un barbat poate sa gandeasca ca si o femeie, imi placea mie sa ma machiez, sa ma rujez, sa ma imbrac in haine de femeie, dar simptome sa am nevoie de barbat nu am avut niciodata. Am incercat sa fac dragoste cu un barbat, il cunosteam, barbat serios, dar n-am avut atractie. In sufletul meu eu ma simt tot un barbat, ca eu asa m-am nascut, dar faptul ca m-au operat nu e vina lor, e vina mea, a fost decizia mea, eu m-am dus, am vorbit cu doctorul si doctorul a zis "Mai copile de ce vrei, ca nu se poate, ai sa fii nenorocit, n-ai sa fii nici femeiei nici barbat", si am ajuns rau." a declarat Sorina publicatiei Adevarul.
Singurele lucruri pe care si le doreste Sorina Ratiu de Craciun spune ca sunt: "niste bani, putini, ca sa-mi cumpar mancare, ca am pensie putina si imi doresc un radio cu CD, sa ascult muzica, imi place muzica de discoteca straina si muzica italiana."

Destinul ei nu a mers chiar deloc cum si-a dorit. Fata a ajuns sa stea toata ziua pe strazile din Sibiu, iar noaptea sa doarma la azilul saracilor intrucat pensia pe care o primeste lunar, adica 230 de lei abia ii ajunge pentru mancare.

Ba mai mult, pe jumatate din fata i se vad inca urmele de la soda caustica pe care si-a turnat-o in zona respectiva pentru a opri cresterea parului. Desi isi asuma interventia, acum regreta enorm operatia pentru schimbarea de sex pe care a suferit-o in urma cu 20 de ani.

fara descriere

"Pe mine m-au facut femeie, m-au operat, dar nu simt eu nevoia de un barbat cum simte o femeie. Eu mi-am dorit, a fost decizia mea, inainte cand eram barbat ma gandeam ca si o femeie, ca si un barbat poate sa gandeasca ca si o femeie, imi placea mie sa ma machiez, sa ma rujez, sa ma imbrac in haine de femeie, dar simptome sa am nevoie de barbat nu am avut niciodata. Am incercat sa fac dragoste cu un barbat, il cunosteam, barbat serios, dar n-am avut atractie. In sufletul meu eu ma simt tot un barbat, ca eu asa m-am nascut, dar faptul ca m-au operat nu e vina lor, e vina mea, a fost decizia mea, eu m-am dus, am vorbit cu doctorul si doctorul a zis "Mai copile de ce vrei, ca nu se poate, ai sa fii nenorocit, n-ai sa fii nici femeiei nici barbat", si am ajuns rau" a declarat Sorina pentru Adevarul.

Autor: Lia Incicas

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate