Detalii cutremurătoare! Cum a fost de fapt violată Luiza de Dincă și complicele lui! ”A bătut-o de multe ori în camera ororilor”

Gheorghe Dincă a recunoscut că a avut complici atunci când a violat-o pe Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Detalii cutremurătoate ies la iveală în cazul Caracal. Ieri, oamenii legii l-au reținut pe Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă în ororile făcute în Caracal. Bărbatul a arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă.

fara descriere

Înainte de pronunțare, avocatul incriminatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Citeste si: Reacția fabuloasă a lui Luis Lazarus la aflarea veștii că Dincă a mai avut un complice la crimele din Caracal! ”Eu l-am descoperit pe bărbatul ars pe mâini, chiar din prima zi! Omul stătea în casă, normal că era implicat” EXCLUSIV

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal! Au fost descoperite pe câmp două cranii și oase

Pe de altă parte, surse judiciare susțin că acuzele aduse lui Ștefan Risipiceanu sunt probe solide, și anume probe de ADN și mărturisirea lui Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor, pe 1 noiembrie, că ar mai fi o parte implicată în acest caz, adică un bărbat care ar fi violat-o pe Luiza, culmea, chiar în prima zi în care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

fara descriere

"Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a spus miercuri Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate