Detalii cutremurătoare despre fratele lui Mirel Rădoi!"Este tot la Terapie intensivă și i se face hemodializă"

Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi, se zbate încă între viață și moarte

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
fara descriere


In articol:

Starea de sănătate a lui Mihai Nicușor Rădoi, fratele antrenorului naționalei de tineret a României, este, deocamdată, una destul de gravă. La nouă zile de la tentativa de sinucidere, bărbatul nu a fost scos de la aparate, pentru că au apărut complicații serioase, mai ales la nivelul rinichilor!

Fratele lui Mirel Radoi se află tot la Terapie intensivă! ”Se roagă că starea lui”  

Surse din preajma familiei Rădoi susțin că Nicușor acuză, în aceste momente, dureri renale mari, totul din cauza loviturilor făcute atunci când s-a aruncat de la etajul patru al locuinței sale din Drobeta Turnu Severin.

Citeste si: Surpriza! Mirel Radoi a renuntat la scoala din Moldova! Fosta glorie a Stelei a ales o alta tara pentru a se face antrenor

Citeste si: Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA: „In sfarsit, licenta A!”

Citeste si: Cât a cheltuit, de fapt, Cornel Galeș pentru înmormântarea Ilenei Ciuculete și ce avere ar fi avut

 

fara descriere

"Fratele lui Mirel Radoi se află tot la Terapie Intensivă! Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde a fost transferat și operat abdominal au hotărât să îl mențină pe pacient sub supraveghere medicală și să îl hrănească în special prin perfuzii. Situația lui este una delicată, i se face hemoliză, și se speră într-o minune. Toți apropiații sunt alături de el și se roagă că starea lui să se îndrepte în următoarea perioadă ", au declarat persoane de la fața locului.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate