Detalii de ultimă oră despre Daniela Crudu. Tatăl ei a rupt tăcerea și a spus cum se simte în acest moment fosta asistentă tv

Daniela Crudu a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Tatăl ei a aflat de la reporteri ce s-a întâmplat cu fiica sa.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

nelu crudu


In articol:

Daniela Crudu a ajuns la spital duminică dimineața, bătută și umilită de iubitul ei croat, după o seară romantică în doi. Fosta asistentă tv a suferit o fisură de piramidă nazală, o traumă minoră la față și o luxație de gleznă.

Citeste si: Scandalul uriaș dintre Cruduța și Leo de la Strehaia! ”Prințul țiganilor” a acuzat-o că i-a cerut 10.000 de euro pentru a fi iubita lui! ”Nu aş spune că este o paraşută, ci este o fată care vrea să vadă că are mulţi bani” Când s-a întâmplat asta?

Citeste si: Daniela Crudu a publicat primele imagini cu ea și iubitul ei! „E ispita de la Insulă”

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost lovită de iubit: „Este zero din toate punctele de vedere”

Detalii de ultimă oră despre Daniela Crudu. Tatăl ei a rupt tăcerea și a spus cum se simte în acest moment fosta asistentă tv

Daniela Crudu a ajuns în stare gravă la spital la primele ore ale dimineții și prima care a aflat de necaz a fost chiar sora ei, Ana. Tatăl Danielei Crudu a aflat de la reporteri ce s-a întâmplat între fiica lui și iubitul acesteia pe care nici nu îl cunoaște. Ulterior, după ce situația s-a mai calmat, tatăl Danielei Crudu a oferit primele declarații despre starea de sănătate a fiicei sale. 

nelu crudu si daniela crudu

Tatăl brunetei a spus primele cuvinte despre starea de sănătate a fiicei sale.

„Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a spus bărbatul în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

nelu crudu si daniela crudu

Tatăl Danielei Crudu spune că nu îl cunoaște pe iubitul fiicei sale și nu ar putea să vorbească cu el, având în vedere bariera lingvistică. Apropiații Danielei spun că, cel mai probabil scandalul a început pe fondul băuturii și a geloziei excesive. Pe de altă parte, iubitul croat al Danielei Crudu a făcut declarații șocante în fața polițiștilor, spunând că dacă ar fi bătutut-o nu ar mai fi ieșit din spital. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate