Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci

Emi Pian a fost ucis după o răfuială la barbut, jocul preferat al interlopilor, în dimineața zilei de 4 august. Familia lui a decis că Emi va fi înmormântat duminică, 9 august, după patru zie de priveghi.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci
Detalii de ultimă oră despre funeraliile lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat interlopul și cât costă locul de veci


In articol:

Emi Pian va fi înmormântat duminică, 9 august. Cu Pian Senior la închisoare, rudele apropiate ale interlopului s-au ocupat de tot ce e nevoie pentru funeralii.

Unde va fi înmormântat Emi Pian

Liderul Duduienilor va fi îngropat în Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Rahova, cartier unde se află impozanta vilă în care locuia Pian. Casa a fost ridicată acum mai mulți ani, la dorința tatălui lui Pian, chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, loc pe care mulți membri ai grupării îl cunosc mai bine decât ar fi vrut. 

Citeste si: Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat! Florin Vîlnei, sindicalistul empatic cu interlopii, are trei case și un apartament!

Citeste si: Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor! Un secret devastator cutremură lumea interlopă

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Vărul lui Emi Pian rupe ”legea tăcerii”! ”A murit de la o glumă proastă! Azi nu se mai face dreptate cu pumnul, o s-o facă Dumnezeu”! Declarații în premieră!

Cât costă un loc de veci acolo

Potrivit site-urilor de anunțuri, un loc de veci la Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Capitală se vinde cu sume cuprinse între 2.000 și 3.500 de euro, în funcție de poziționare.

Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor

Emi Pian a fost ucis de un rival din clanul Rinu, care, paradoxal, era apropiat Duduienilor. Care a fost, totuși, adevăratul motiv al crimei. Polițiștii care anchetează cazul iau în calcul, în acest moment, orice variantă, inclusiv a unui omor cu premeditare. Aparent, e greu de înțeles cum au ajuns la crimă doi membri ai unor clanuri înfrățite. Rinu și Duduianu erau cunoscuți în lumea jucătorilor de noroc ca fiind cei care dau bani cu camătă prin cazinouri.

O posibilă pistă ar putea fi aceea că moartea Regelui Pian; nu a fost una neapărat întâmplătoare. Conflictul nu ar fi fost atât de spontan iar Emi deținea un secret care putea produce un adevărat seism în lumea interlopă. Liderul clanului Duduianu le-ar fi transmis rivalilor săi în ultimul live pe care l-a făcut pe pagina lui de soicalizare, cu doar 48 de ore înainte să moară că va face o dezvăluire de care Poliția Capitalei va fi extrem de interesată. Ulterior, el a lăudat autoritățile române, spunând că fără poliție ar fi cu siguranță lichidat.

Emi Pian avea informații despre toate clanurile

Regele Pian nu era genul de om care să arunce aiurea cu vorbele sau să se laude. Considerat unul dintre cei mai puternici lideri interlopi din Capitală, Emi a fost eliberat condiționat din penitenciar și, în mod curios, procurorul de caz nu a cerut apel la decizia judecătorilor de a-l pune în libertate. Apariția lui Emi Pian a încurcat destul de mult lucrurile în lumea interlopă și chiar a produs unele scindări în clanul Duduianu. E posibil ca mulți dintre rivalii lui să fi dorit lichidarea lui, în condițiile în care acesta știa multe despre ei. De ce? Pentru că, spre deosebire de alte clanuri, Duduienii și-au impus supremația în Capitală nu prin violență ci mai mult prin alianțe. De multe ori, Duduienii au acționat alături de alte clanuri înfrățite iar membrii acestira nu s-au trădat niciodată între ei.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor! Un secret devastator cutremură lumea interlopă

Sfârșit tragic al unui copil de șase ani! Băiatul s-a înecat sub ochii părinților la scăldat!

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Adi de la Vâlcea și-a comandat mașină de fițe din America! Bijuteria pe patru roți a manelistului i-a lăsat mască pe toți: „Frumoasă navă spațială!” FOTO

Ludovic Orban a recunoscut! Motivul pentru care pensiile nu pot fi mărite cu 40%: „Credeți-mă ce vă spun!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies