Vedete

Detalii despre logodna Monicăi Roşu! Cum a ales iubitul ei inelul de 10.000 de euro şi când va avea loc marele eveniment!

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
După şase ani de relaţie, iubitul Monicăi Roşu a cerut-o pe fosta gimnastă în căsătorie. Durerile la genunchi şi celelalte probleme de sănătate au făcut-o pe Faimoasă să părăsească competiţia Exatlon. Ea nu a venti direct în România, ci a mers pentru câteva zile într-o vacanţă bine-meritată în Madrid, acolo unde partenerul ei a cerut-o în căsătorie.
 
„După trei luni, abia aşteptam să ne revedem. Am fost calmi amândoi, spre surprinderea mea. A slăbit şi el o dată cu mine. A slăbit foarte mult, ştiu că i-a fost greu, nu a mai trecut prin astfel de momente”, a spus Monica Roşu imediat ce a apărut pe Otopeni, despre momentul în care şi-a revăzut iubitul pentru prima dată după ce a părăsit România. 
 
 
„Străluceşte frumos şi de astăzi sunt oficial logodită”, a spus Monica Roşu zâmbind, în timp ce privea inelul care a costat 10.000 de euro. 
 
„A fost ciudat pentru că nu am plecat pregătit cu o poveste, ce fac, unde fac, cum fac. A fost interesant pentru că am făcut-o doar noi doi, într-o bărcuţă, în cel mai mare parc din Madrid”, a spus iubitul Monicăi. 
 
„Ne-am bucurat de moment. După şase ani, cred că era momentul. Am tot amânat amândoi, dar nu pentru că nu ne-am fi dorit. Nu stăteam în acest inel”, a spus Monica Roşu despre logodna. 
 
 
Nunta va avea loc anul viitor, au declarat cei doi îndrăgostiţi, după ce se vor linişti şi îşi vor relua viaţa în România. 
 
Denisa Nechifor, prietena Monicăi, a fost cea care l-a ajutat pe iubitul ei să aleagă inelul de logodnă pentru Faimoasă. Norocul bărbatului a fost că ştia exact ce mărime poartă ea, dar şi ce model îşi dorea. 
 
„Cred că mă va trata de acum încolo ca pe o prinţesă. E important să ne înţelegem, să comunicăm”, a mai spus Monica Roşu când se afla în platoul FanArena despre relaţia cu iubitul ei. 
 
 

Galerie foto  Urmatorul articol