Detalii halucinante au ieşit la iveală despre Călin Geambaşu! Ce-a putut să-i facă bunicii lui! Avem imagini!

Călin Geambaşu continuă să fie în centrul unui scandal monstruos, iar în această seară, la WOWbiz, au fost difuzate nişte imagini în care i se aduc acuzaţii halucinante. Mai exact, se pare că el şi-ar fi bătut şi bunica.

Autor: T.S.

”Pe mine dacă mă bate... mă bate. I-am spus că nu-i frumos ce a făcut. Era vorba de ce i-a făcut Petrică de când există el. El susţine că a fost crescut rău, că l-ai pus pe WC, dar după părerea mea n-a fost crescut rău.Că m-a opărit, că m-a închis pe balcon, da, îmi amintesc. Aşa a fost”, spune bunica lui Călin pe imaginile respective, în care părinţii acestuia discută despre situaţia în care se află.


Pus în situaţia de a comenta imaginile respective, Călin Geambaşu n-a ezitat să răspundă acuzaţiilor care i s-au adus şi a recunoscut totul. Ba mai mult, a mai făcut şi alte dezvăluiri halucinante: ”Mama, în anul 2001, a făcut un atac cerebral. Atunci, ea depindea de părinţii mei. Era într-un stadiu deplorabil. Medicii i-au mai dat şase luni, dar ea a mai trăit şapte ani. Atunci când s-a întâmplat asta ea era foarte bolnavă. Da, am făcut năzbâtii de genul ăsta. Dumnezeule, de ce vorbim? Da, am închis-o în balcon, pentru că nu mă lăsa să ies afară la copii. I-am mai făcut una. Fătase căţeluşa noastră, iar un pui s-a născut mort. L-am prins de frigider şi i-am pus un bilet ”Mi-e frig, scoteţi-mă de aici!” În filmuleţ se vede cum încerca să o manipuleze.
Ea abia scoate un cuvânt, dar e influenţată.”
, a explicat Călin Geambaşu.

De asemenea, Călin a dezvăluit în direct, la WOWbiz, care a fost motivul pentru care nu mai vorbeşte cu mama lui

”Când ea a creat un scandal, mai era de faţă un om care a rămas siderat. Nu înţelegea cum cineva poarte să-i facă asta copilului ei. De atunci n-am mai vorbit cu ea.

Sunt patru ani de zile. Tata mi-a scris imediat, şi-a cerut scuze. L-am crezut, i-a părut rău. Mi-a spus că o va face să înţeleagă, în continuare îi vizitam. Am fost în vacanţă numai noi doi, în 2015 i-am spus că n-a făcut nimic. Îl întreb pe tata de ce nu ne aşezăm la o masă, iar el a zis că de ce. I-am spus că sunt chestiuni de familie, i-am explicat că aşa cum am stat opt ore în birou, la mine.
Eu am cerut această discuţie la masă, nu ea.”, a explicat Călin atunci când a fost întrebat de ce există acest scandal în familia lui.

”Când am spus că nu ţine generatorul meu, i-am explicat că are doar 19 kw, că pică mereu la o furtună. Abia am terminat instalaţiile. Centrala lui are 25 de kw, generatorul meu nu ţinea, de aceea nu i l-am dat.”, a explicat mama lui după ce Călin a dezvăluit motivul pentru care n-a mai vorbit cu ea de patru ani de zile.

De asemenea, apropiaţii lui au criticat comportamentul artistului şi ba chiar au afirmat că are nevoie de ajutor medical.

”El a fost un copil năzdrăvan, tot timpul dacă întorceai capul, trebuia să te aştepţi să se întâmple ceva. Eu cred că are ajutor medical. Este o diferenţă să vrei să-i dai o palmă copilului şi alta să-l baţi la 25 de ani, cât avea când a snopit-o în bătaie pe maică-sa.

”O închidea pe bunică-sa în balcon, mă striga să-i deschid. Odată era închisă una într-o baie, una într-o baie. ”, a mai povestit o vecină.

„Nu am spus că nu am avut o copilărie frumoasă. Tatăl meu mă trezea cu masaj la mâini, însă din când în când mă umilea. Acele întâmplări au umbrit copilăria.”, a fost reacţia lui Călin Geambaşu după ce a văzut acuzaţiile care i s-au adus.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Marele regret al lui Mugurel Sfetcu după moartea mamei lui! Abia acum a găsit puterea de a vorbi despre asta

O tanara de 16 ani a murit din cauza sindromului Rapunzel! Ce s-a descoperit la autopsie

O tânără de 19 ani a încercat să se sinucidă la parastasul bunicii ei

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

UMILINȚĂ cruntă pentru Ion Țiriac! S-a întâmplat chiar de ziua lui

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies