Detalii incredibile despre agresarea lui Florin Salam. O "brigadă" de interlopi l-a apărat pe manelist. "Băieţii lui Bercea Mondialul" EXCLUSIV!

Mircea Nebunu, detalii incredibile despre Florin Salam. Uite cine a sărit să-l apere pe manelist, la Milano.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Temutul interlop Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Florin Salam.

Controversatul om de afaceri a luat ca pe o lovitură personală agresarea manelistului la o nuntă, apoi a făcut apel la barbaţii care l-ar fi "răpit" după incindent, să-l lase imediat să plece pe artist.

"Giani" şi "Berică", indivizii care l-ar fi urcat pe Salam într-o maşină, au fost contactaţi de mai mulţi cunoscuţi ai lui Mircea Nebunu şi somaţi să-l ducă pe cântăreţ, în siguranţă, la hotel.

Ei bine, când le povestea prietenilor de pe facebook cum s-a derulat seara de coşmar a artistului, Mircea Nebunu a menţionat că la nuntă s-ar fi aflat si "băieţii lui Bercea Mondialul", care ar fi intervenit pentru solist.

fara descriere

"Nu ştim nimic despre Salam, de două ore. L-au băgat într-o maşină Giani si Berică şi de atunci nu am mai aflat nimic. Vă dăm noi bani dacă asta vreţi, dar daţi-i drumul lui Florin, atât mă interesează. Măcar sunaţi-ne, să ştim ce se întâmplă cu el. Băieţii ăştia ai lui Bercea Mondialul care s-au băgat pentru el au spus că au văzut o maşină pregătită în care l-au băgat pe Salam. Nu trebuia să-l ia de acolo. Pentru el s-ar fi băgat toţi nuntaşii, toţi băieţii", a spus interlopul Mircea Nebunu intr-un live de pe facebook. 

Mircea Nebunu, detalii incredibile despre Florin Salam. Uite cum l-a ameninţat interlopul pe agresorul solistului.

"Ăsta spune că mă calcă pe mine pe cap...După ce ca n-am vorbit urât de tine, grasule, vorbeşti aiurea. O să vin la Milano, să mă calci pe cap, grăsuţule. Nu am zis nimic de tine. Dacă ne întâlnim vreodată faţă în faţă, o sa-ţi iei un pumn, ca o sa fiu şi eu beat...Eu sunt mai rapid, că tu eşti gras, eşti bătrânel. Te bat! Auzi, îmi spui tu mie că mă calci pe cap... După ce că ai dat in Salam, nebunule care eşti. Ai înnebunit la cap. V-aţi făcut şmecheri toţi cu poliţia. Mare şmecher ce eşti, l-ai bătut pe Salam. Tu l-ai bătut pe el şi vorbeşti aiurea, mai şi spui că ne calci pe cap. Să-i ceri scuze lui Salam şi să-ţi vezi de treaba ta...grăsuţule. Vin în Italia pentru tine expres", este mesajul lui Mircea Baluş pentru Lower Stan.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate