Detalii incredibile despre bărbatul care s-a aruncat în fața metroului aseară. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze mâna

Bărbatul de 40 de ani care s-a aruncat aseară în fața metroului a fost transportat la spital cu răni grave și a intrat de urgență în operație.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bărbatul care a vrut să se sinucidă în stația de metrou Păcii, din Capitală, aseară, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scos de sub al treilea vagon al trenului.

Citeste si: Incident șocant la metrou, la stația Păcii! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Citeste si: Cântecul de jale pe care l-a cantat Jador, în lacrimi, după nunta Siminei: „Ce rost mai are viața mea”

Citeste si: Cum a ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş! Blonda Larisa se ocupă de piaţa de capital din România!

Detalii incredibile despre bărbatul care s-a aruncat în fața metroului aseară. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze mâna

Deși la prima vedere părea că starea lui de sănătate este una bună, ajuns la spital, medicii au ost nevoiți să îi amputeze o mână, au anunțat surse medicale din cadrul Spitalului Universitar din București.

În urma căzăturii, bărbatul a suferit o fracturăla coloană, care îl ține impobilizat la pat, conform știrile protv.ro.

Vă reamintim că bărbatul s-a aruncat în fața metroului aseară, iar motivele acestei fapte nu se știu încă. Bărbatul în vârstă de 40 de ani nu a fost capabil să dea explicații în fața oamenilor legii în momentul în care ei au ajuns la fața locului. 

„A fost primit un apel prin numărul unic de urgență 112 prin care ni se semnala faptul că la stația de metrou Păcii se află o persoană prinsă sub garnitură de metrou. La locul solicitării au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerarare, echipajul de salvatori, dar și două ambulanțe dintre care una cu terapie intensivă mobilă.”, au declarat oamenii legii. 

O anchetă a poliției urmează să stabilească dacă a fost vorba de un incident premeditat sau nu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate