Detalii incredibile despre starea lui Florin Busuioc: Are fracturi costale de la manevrele de resuscitare

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a făcut declaraţii exclusive despre starea lui Florin Busuioc.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Pintea a vorbit cu reporterii de la Ştirile Kanal D şi a precizat ce se întâmplă acum cu simpaticul prezentator al rubricii Meteo.

"Am fost informat încă de aseară când medicii îl resuscitau pe Florin Busuioc. După resuscitare a fost dus la UPU Craiova. A fost dus în sala de operaţie, acolo unde i s-a montat un stent. Este adevărat că în acel moment, medicul şef de secţie nu a răspuns la  telefon, dar asta nu a fost o problemă. A fost sunat medicul care are competenţă pentru a face acest tip de intervenţie.", a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în exclusivitate pentru Ştirile Kanal D.

fara descriere

"Pacientul este în Terapie Intesivă la Spitalul Judeţean Craiova, este monitorizat în permanenţă, iar starea lui de sănătate este stabilă. Pacientul a mai suferit nişte fracturi costale, asta datorită manevrelor de resuscitare, lucru care se întâmplă frecvent în astfel de situaţii.", a mai spus Sorina Pintea.

Mai multe detalii despre stare de sănătate a lui Florin Busuioc, dar şi informaţii despre cum evoluează recuperarea, vezi diseară, de la 18:45, în jurnalul Ştirilor Kanal D. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate