Detalii incredibile ies la iveală despre Cristina Stamate! Ce a făcut actriţa săptămâna trecută!

La scurt timp de la decesul Cristinei Stamate ies la iveală detalii halucinante despre actriţă. După ce s-a spus că aceasta suferea de depresie şi refuza să mănânce, administratora blocului în care locuia femeia a făcut mărturisiri incredibile.

Autor: T.S.


În cadrul unui interviu, femeia a povestit că la scurt timp după ce Cristinei Stamate i s-a făcut rău în casă, ea a depus o cerere pentru scoaterea de la întreţinere. 
 
„Acum două săptămâni am vazut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate.

 

 

 

Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa”, a declarat administratorul blocului în cadrul unei emisiuni. 
 
Actriţa Cristina Stamate, în vârstă de 71 de ani, a murit la Spitalul Floreasca, luni dimineaţă, la 4 zile după decesul Stelei Popescu. Marţi de la ora 10:00 cei care au îndrăgit-o pe actriţă vor putea să-i aducă un ultim omagiu în foaierul Teatrului Constantin Tanase. Miercuri, Cristina Stamate va fi înmormântată la cimitirul Bellu, din Capitală.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies