Detalii înfiorătoare în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și-a scris memoriile în închisoare! A povestit violurile și chinurile prin care au trecut Alexandra și Luiza

În timp ce se afla în închisoare, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, și-a scris memoriile. În jurnal, a povestit desper Luiza și Alexandra.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă se află în continuare după gratii. Tot la închisoare este și Ștefan Risipiceanu, bărbatul care i-a fost complice și care a violat-o pe Luiza Melencu, fata de 18 ani.

În urmă cu zece zile, achetatorii au primit un jurnal care îi aparținea lui Gheorghe Dincă și în care el a scris, în timp ce se afla în închisoare, ce chinuri au îndurat Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Tot acolo, criminalul a povestit și despre violul la care a prticipat vecinul lui, Ștefan Risipiceanu.

„Referatul respectiv nu cred că va fi dat publicității, având informații îngrozitoare. În acele memorii Dincă a scris că a bătut-o crunt pe Luiza Melencu, dar că Luiza a mai fost ținută încă 3-4 zile. Rezultatul problelor biologice singure nu puteau să ducă la reținerea lui Risipiceanu, acesta au fost coroborate cu declarația lui Gheorghe Dincă”, a declarat Adina Anghelescu.

fara descriere

Ce spun vecinii din Caracal despre complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu

Miercuri, 27 noiembrie, a fost arestat un vecin de-ai lui Gheorghe Dincă. Bărbatul este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, după ce a văzut-o pe adolescentă în curtea criminalului din Caracal.

Bărbatul se numește Ștefan Risipiceanu și este un om needucat, fără familie și care obișnuiește să bea, dar care nu are antecedente penale. Ceilalți oameni din sat nu îl cred în stare de grozăviile pe care se spune că le-ar fi făcut.

Citeste si: Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile! Cum au sfârșit, de fapt, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

„Noi de „Fănică“ îl ştim (n.r. – pe complice). Nu cred, vă spun sincer. Nu-l cred în stare p-ăla, ăla e omul care dacă-i dai o ţuică îl munceşti o săptămână. El la Dincă-n curte stătea pentru un pahar de ţuică. Adică, la câtă tevatură s-a făcut pe cazul ăsta, cât a fost Dincă de deştept să învârtă atâţia zeci de anchetatori şi de procurori, eu vă spun sigur că nu se complica Dincă cu „Fănică”. Asta e părerea mea. N-are nicio… Nici măcar la viol nu putea fi complice, n-aş crede”, a declarat vecinul lui Ștefan Risipiceanu.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate