Detalii înfiorătoare în cazul copiilor exploatați sexual de părinți! Abia acum s-a aflat prin ce chinuri au trecut ani la rând

Acuzații strigătoare la cer aduc procurorii antimafia unor părinți români din 7 județe, pe care îi aseamănă mai degrabă cu monștrii. Indivizii - bărbați și femei - și-ar fi abuzat sexual copiii, niciunul mai mare de 9 ani. Scenele erau filmate și distribuite pe internet unor cetățeni americani care plăteau mii de dolari să-și satisfacă poftele bolnave. Chinul bieților copii ar fi durat ani de zile până când autoritățile au reușit să-i prindă pe făptași.

Autor: M.B.

Cea căreia i s-a făcut rău la interogatoriu e una dintre mamele-monstru, spun procurorii. Vreme de patru ani- în numele banului- atât ea cât și ceilalți părinți săltați astăzi și-au abuzat proprii copii care aveau între 4 și 9 ani. Bieții de ei au fost jucării sexuale pentru ca indivizi cu porniri diabolice să-și satisfacă poftele privindu-i.

Pentru ei- mama și tata au devenit pedofili- spun procurorii. Scenele oribile erau filmate și transmise pe internet- printr-o aplicație unde intrau cetățeni americani care plăteau bani grei doar să-i vadă în ipostaze cutremurătoare.

Cine știe cât chin au îndurat sărmanii copii- de vreme ce procurorii spun că indivizii care le-au dat viață- bărbați și femei deopotrivă- se filmau des în timpul unor astfel de abuzuri și trimiteau imaginile străinilor. Primeau- în schimb- de la 50 de dolari până la 150 sau chiar 200. Banii erau trimiși de peste ocean prin paypal sau moneygram.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Românii reținuți astăzi au fost prinși după colaborarea cu agenții FBI și cei de la Europol, iar dosarul e unul dintre cele mai complexe când vine vorba de pornografie infantilă.

Încă din 2016 sunt polițiștii pe urmele suspecților. Atunci au fost arestați o parte din clienții americani dar și una dintre mamele-monstru. Roxana Onu locuia în Arad și făcea videochat de când era elevă, a făcut și câtă vreme a fost însărcinată- iar mai târziu- spun anchetatorii- și-a abuzat ambii copii, un

băiețel de 3 ani şi o fetiţă de 11 ani. Ar fi strâns 45.000 de dolari în doar 8 luni și nu a avut nicio reținere să recunoască totul când a fost încătușată.

KEREN ROSNER, PSIHOLOG: Sigur, pentru copii este o traumă. Ei își deformează perceptia despre relațiile interumane și despre relațiile de cuplu, vor erotiza apoi orice interacțiune pe care o vor avea. De obicei sunt persoane fără educație care nu caută decât să profite de pe urma altor oameni, altor copii. Nu contează nici măcar dacă acei oameni sunt chiar copiii lor.

Citeste si: Misterul morții lui Răzvan Ciobanu. Întrebările care au rămas fără răspuns și după clasarea dosarului

Nu mai puțin de 15 persoane au fost săltate astăzi de mascați. La percheziții- în casele lor au fost descoperite zeci de hard-disk-uri, trei unităţi de calculator, 13 tablete, 49 de telefoane mobile- toate ar fi pline cu dovezi ale ororilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

USR cere declanșarea stării de urgență în România! „Zeci de miniștri și sute de schimbări de legislație nu au făcut nimic”

Mama copilului din Pecineaga dansează la discotecă la nici o lună de la moartea lui! Femeia a fost filmată în timpul distracției din week-end

Reacții furibunde după ce mama copilului din Pecineaga a fost filmată la discotecă, la nici o lună de la moartea lui: „Rușine!”

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Vestea momentului despre Andra! Cătălin Măruță e cel mai fericit

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Vești rele pentru milioane de salariați. Statul le va lua mai mulți bani în 2023

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies