Detalii noi în cazul dublei crime din Iași! Care au fost ultimele cuvinte rostite de Youssef Jniyah, înainte de a fi ucis

Ultima conversație telefonică a lui Youssef Jniyah, înainte de a fi ucis, a ajuns pe mâinile anchetatorilor.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Poate că unul dintre cele mai importante aspecte din cazul dublei crime de la Iași, acolo unde doi studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie au fost uciși, este acela că Youssef Jniyah ar fi avut o discuție cu o cunoștință de-a sa, chiar înainte de a fi ucis.

Recent, rudele tânărului marocan au făcut dezvăluiri cutremurătoare despre acest aspect, explicând că studentul ar fi vorbit la telefon cu cineva, povestindu-i că Sami este foarte beat.

Ultimele cuvinte ale studentului ucis la Iași

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din ancheta dublei crime de la Iași. Studentul marocan care a fost ucis cu bestialitate cu mai multe lovituri de cuțit, Youssef Jniyah, ar fi vorbit la telefon cu o cunoștință, spun rudele tânărului. Mai precis, în discuția pe care a purtat-o la telefon, ultimele cuvinte ale tânărului ar fi fost: ”Sami este foarte beat!...”.  De asemenea, înregistrarea a ajuns și pe mâinile oamenilor legii pentru a fi analizată mai în detaliu.

Convorbirea telefonică ar fi avut loc pe 8 decembrie 2021, iar după ce Youssef ar fi rostit cuvintele amintite anterior, în ușă s-ar fi auzit mai multe lovituri, apoi s-a lăsat liniștea.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!” După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, au menționat sursele amintite, potrivit BZI.ro.

Citeste si: Părinții studentului marocan ucis în vila din Moara de Vânt, reacție neașteptată: "Ne simțim onorați și liniștiți!" Ce au spus despre Vanesa Burlacu, tânăra care a murit alături de Youssef?

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cu toate acestea,medicul legist care a realizat expertiza celor două trupuri neînsuflețite, al lui Youssef Jniyah și al Ioanei Vanesa Burlacu, a informat că cei doi ar fi fost uciși cel

mai devreme pe 9 decembrie, în jurul orei prânzului. Așadar, conversația telefonică ce a avut loc pe 8 decembrie 2021 s-ar putea să nu fi fost chiar înaintea atacului asupra lui Youssef Jniyah și a Ioanei Vanesa Burlacu. 

Detalii noi în cazul dublei crime din Iași

Youssef Jniyah

[Sursa foto: Facebook]

Rudele lui Youssef Jniyah au mulțumit autorităților pentru profesionalism

Familia îndoliată a lui Youssef Jniyah a mulțumit autorităților pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru rapiditatea cu care se desfășoară ancheta. De asemenea, rudele tânărului sudent la UMF Iași au transmis condoleanțe celeilalte familii îndoliate, aceea a Ionei Burlacu, tânăra ucisă alături de Youssef în vila de la Moara de Vânt.

„Durerea și lacrimile noastre se alătură celor ale familiei celei decedate, domnişoara Vanesa Burlacu. Fie ca rugăciunile tuturor celor care o iubesc să aducă alinare sufletului ei. Împărtășim durerea pricinuită de trecerea ei în neființă, cu dragoste și prietenie, și le transmitem sincere condoleanțe familiei și poporului român. Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe toți să depășim această încercare uniți și în pace. Moartea bruscă și nedreaptă a copilului nostru, Youssef, va lăsa un mare gol în inimile noastre. Mulțumirile noastre cele mai sincere se îndreaptă către autoritățile române (medicale, polițienești, judiciare) pentru grija, rapiditatea și eficiența intervențiilor lor!”, au spus rudele lui Youssef Jniyah pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi a fost eliberat din arest. Ce urmează să se întâmple cu presupusul criminal? "Este bucuros"

Vă reamintim că, în luna decembrie a anului trecut, rudele lui Youssef Jniyah au anunțat autoritățile că fiul lor nu a ajuns la Bruxelles, moment în care oamenii legii au făcut câteva investigații și după mai multe căutări, aceștia au mers la vila pe care studentul marocan o avea închiriată. Ajunși acolo, polițiștii i-au găsit pe Youssef și Ioana Vanesa Burlacu decedați, în același pat.

Cel care a comis dubla crimă ar fi vrut să incendieze vila, însă acest lucru nu i-a reușit. Presupusul criminal este Ahmed Sami El Bourkadi, un student canadian de origine marocană. Tânărul a plecat din țară, acesta fiind prins în Italia, iar ulterior adus la Iași.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies