WOW

Detalii socante despre cum a fost gasita Amalia Voican, romanca de 21 de ani disparuta in Italia! "Nu mai avea fata, nu se putea recunoaste cine e"

Cel care a gasit-o pe Amalia Voican, romanca disparuta in Italia, a facut niste dezvaluiri socante! "Nu mai avea fata, nu se putea recunoaste cine e"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


 

Detalii socante despre cum a fost gasita Amalia Voican, romanca de 21 de ani disparuta in Italia! "Nu mai avea fata, nu se putea recunoaste cine e"icon photo

Detalii socante despre moartea Amaliei Voican au iesit la iveala, dupa ce barbatul care i-a gasit cadavrul a spus ce a vazut. Romanca de 21 de ani era disparuta de doua luni de zile, iar o prietena de-a ei a facut recent anuntul ca fata a fost gasita moarta.

Presa din Italia a facut dezvaluiri socante despre unde si cum a fost gasit cadavrul fetei. Amalia era moarta de mai mult timp si se afla intr-o casa abandonata din centrul Romei. Un muncitor de la un atelier mecanic din apropierea casei in care era cadavrul fetei, a facut descoperirea macabra.

"Un miros foarte urat, foarte puternic venea din casa, iar cadavrul era acoperit cu niste paturi. Nu mai avea fata, nu se putea recunoaste cine e. Cel mai rau este ca cei care dormeau acolo, o puteau face nestingheriti langa fata asta moarta, acoperita doar cu o patura si cu toate animalele din jurul ei", a declarat unul dintre cei care au gasit-o pe romanca.

Corpul Amaliei Voican era mancat de sobolanii care isi faceau veacul in casa in care se adaposteau persoane fara adapost. Investigatiile sunt in desfasurare pentru ca nu se stiu toate detaliile despre cum a ajuns Amalia in respectiva casa, potrivit observator.tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune